Geld & Carrière

Het salaris (per optreden) en vermogen van Dries Roelvink

dries, roelvink, salaris, vermogen

Dries Roelvink is al flink wat jaren aan de weg aan het timmeren. Wat je ook van hem vind, de beste man is al een lange tijd in de picture. Een carrière met hoogte- en dieptepunten (iets wat duidelijk in de familie zit). Dries z’n carrière legt hem echter geen windeieren. Hij heeft namelijk een prima vermogen en salaris.

Het vermogen en salaris van Dries Roelvink

Dries hoeft niet op een houtje te bijten, dat is wel duidelijk. De 62-jarige zanger heeft namelijk een goed gevulde portemonnee en een leuk huisje in de Pc. De hele familie is al jaren in de schijnwerpers en tegenwoordig is het vooral zoonlief Dave die volop in het nieuws komt. Tegenwoordig is Dries bijna ‘de vader van’.

Ook kun je hem kennen van de legendarische ANWB commercial, in zijn kleine strakke en vooral knalgele zwembroekje. Hij is een man die niet uit de schijnwerpers weg te denken is. Een fenomeen op borrels, feesten en partijen.

dries, roelvink, dave,

Wat verdient Dries Roelvink per optreden?

Helaas zijn er op dit moment geen optredens. Toch hoeft de zanger zich nog steeds geen zorgen te maken. Een groot gedeelte van zijn salaris bestaat echter wel uit inkomsten uit zijn optredens. Hij pakt gemiddeld zo’n 2400 euro per optreden. Hij doet er ‘normaal’ makkelijk 20 per maand, hiermee kom je tijdens een gemiddeld jaar op ongeveer 576 duizend euro bruto.

Naast zijn optredens doet hij ook veel op televisie. Denk aan die gekke reclames in gele zwembroek waar hij bijna 100 duizend euro mee verdiende. Als we alles bij elkaar optellen dan kunnen we concluderen dat de man het financieel heel goed doet. We schatten zijn vermogen op, schrik niet: 10 miljoen euro. Niet verkeerd.