Geld & Carrière

Het vermogen van kickbox kampioen Rico Verhoeven

Vermogen Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is al jaren ‘The King of Kickboxing’. En dat die titel flink wat knaken oplevert, bewijst onze eigen Rico. Met zijn keiharde stoten en trappen heeft hij namelijk een flink vermogen bij elkaar gevochten. Maar ook naast het kickboksen is de Rico’s Business B.V flink gas aan het geven.

Kickbokser Rico Verhoeven

Rico Verhoeven heeft zowel in de ring, als buiten de ring, flinke ambities. Hij wil namelijk Hollywood gaan veroveren en een echte wereldster worden. Hij had zijn eerste rolletje al te pakken in de hitserie Undercover. Ook op het gebied van sponsors heeft Rico zijn zaken prima voor elkaar.

Hij werkt onder andere met PFM Underwear, Matrix Fitness en Land Rover. Al met al brengen deze schnabbels allemaal goed geld in het laatje. Toch pakt Rico het meeste geld met zijn gevechten voor Glory. Dit is geen maandelijks salaris, maar op basis van losse wedstrijden. Over de partij tegen Rico Verhoeven zei ex-kickbokser Bonjaski: “Als ze hiermee minder dan een half miljoen verdienen, moeten ze een andere manager zoeken.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Vermogen van Rico Verhoeven

Hoewel we niet de laatste inzage in zijn financieel situatie hebben kunnen we toch een gokje doen. Uit de KvK gegevens blijkt dat Verhoeven in 2016 een vermogen van 535.000 euro had, maar in 2018 was dit al gestegen naar 1.446.000 euro. Dat zijn goede stijgingen. Aangezien hij nu in de hoogtijdagen van zijn carrière zit, denken we dat hij er op dit moment nog florissanter voor staat. We schatten zijn vermogen daarom op 4 miljoen euro.

Na 2018 heeft hij namelijk zijn acteerdebuut gemaakt, is meerdere sponsordeals aangegaan en heeft Badr Hari verslagen. Geen slechte jaren voor zijn carrière en vermogen. Wel is er op persoonlijk vlak een situatie die zijn financiën niet goed heeft gedaan. Rico en zijn vriendin Jacky zijn na dertien jaar uit elkaar gegaan. Wat dit hem heeft gekost is nog niet duidelijk.

Naast geld verdienen is de kickbokser ook dol op leuke speeltjes aanschaffen. Zo bezit hij namelijk twee hele dikke motoren: de Ducati Diavel 126o en GSX-R1000. Ook op het gebied van auto’s heeft de vechter een goede smaak. Hij scheurt namelijk over de weg in een prachtige McLaren.