Geld & Carrière

Rachel Hazes proost op het leven met haar riante vermogen

vermogen rachel hazes

Dat de familie Hazes geld heeft staat vast als een biertap in een kroeg. Rachel Hazes plukt haar hele leven al de zoete vruchten van het zangtalent van wijlen André Hazes senior. Ze erfde miljoenen na zijn overlijden, en casht nog steeds met de rechten op zijn muziek. Ze heeft echter zelf ook wat geld opgebouwd. Wij werden nieuwsgierig naar haar vermogen, dus hebben we uitgezocht hoeveel dat is.

De erfenis van André Hazes

Rachel Hazes weet de onuitwisbare nalatenschap van André Hazes voor de volle honderd procent te gebruiken. De naam Hazes levert geld op. Achttien jaar na zijn dood is de volkszanger populairder dan ooit. Elk jaar keert concertreeks Holland Zingt Hazes terug in de Ziggo Dome, dat steevast is uitverkocht. Daarnaast was ook de musical Hij Gelooft In Mij ook een daverend succes. Tevens verdient Rachel nog elk jaar op zijn naam- en muziekrechten.

Er staan drie bedrijven op naam van Rachel; Andreas Holding B.V, Melvin Produkties B.V, en Hazes B.V. Ze weet met deze ondernemingen aardig wat geld binnen te harken. Bij elkaar zijn de bedrijven minimaal 3,3 miljoen euro waard. Exacte recente cijfers kunnen we niet achterhalen, dus moeten we het doen met de jaarcijfers van een paar jaar geleden. De moeder van André Hazes jr doet dus goede zaken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Vermogen van Rachel Hazes

Dat Rachel Hazes multimiljonair is mag duidelijk zijn. Naast de (opgebouwde) miljoenen uit de nalatenschap van André Hazes heeft ze een leuk bedrag overgehouden aan de verkoop van onroerend goed. Ze heeft ook een theewinkel in Amstelveen, dus die kleine beetjes zullen ook bijdragen aan haar bankrekening. Dat Rachel er warmpjes bij zit mag in ieder geval duidelijk zijn.

Ze telt haar geld in een villa in Mijdrecht, dat ze een paar jaar geleden kocht voor 540.000 euro. De woning heeft een zwembad, een sauna, en het zou ons niets verbazen als er ook een zonnebank in te vinden is. De weduwe van de grootste volkszanger dat ons kikkerlandje ooit heeft voortgebracht zit dus aardig op het geld, en ze weet dat ook vakkundig na te jagen. Het kost haar waarschijnlijk bloed, zweet, en tranen, maar ze zit nog steeds op de troon die Hazes heet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)