Geld & Carrière

Dit is het vermogen van vakantiepark-legende Peter Gillis

Vermogen Peter Gillis

Peter Gillis kennen we van zijn vakantieparken, Rolls Royce, bizarre camper en het programma Massa is Kassa op SBS6. De beste man boert prima en heeft een moddervette bankrekening bij elkaar gespaard. Onder andere door flink besparen op het schoonmaken van de parken, maar dat terzijde. Maar wat is het precieze vermogen van Peter Gillis? Manly zocht het uit.

Peter Gillis: vakantiepark-ondernemer

Peter Gillis is bekend van de Oostappen Vakantieparken. Een onderneming die vaak in het nieuws kwam, onder andere omdat Gillis geen jaarverslagen zou inleveren bij de KvK. Het gaat de Brabander echter voor de wind en heeft inmiddels ook een goed bekeken tv-programma waarin hij zijn leven deelt als een echte reality-ster.

Hij is gek op, en bizar goed in, knaken verdienen, maar vooral ook op geld uitgeven. Van Rolls Royces tot mega luxe campers, de vakantiepark-tycoon heeft het allemaal. Dat kan ook allemaal prima als je naar zijn vermogen kijkt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Vermogen Peter Gillis

De ondernemer heeft een droom: een plek in de Quote 500. Echter behoort hij nu nog niet tot de 500 rijkste mensen van Nederland. Dit klopt volgens Peter niet: “Ik ben 250 miljoen euro waard op papier. Papier is geduldig he.” Wat hier van klopt weten we niet. Wat we wel weten is dat hij nog niet in de officiële Quote 500 staat.

De 500e plek van de Quote 500 was afgelopen jaar 95 miljoen euro. Het vermogen van Gillis wordt op dit moment op 85 miljoen euro geschat. Hij moet dus nog even z’n best doen de rest van dit jaar.