Geld & Carrière

Nick Schilder is ook zonder Simon Keizer mega vermogend

vermogen Nick Schilder

Na zeventien jaar komt er toch een einde aan het duo Nick & Simon. Nick Schilder en Simon Keizer kiezen ervoor om door te gaan als solo-artiesten. Ondanks dat het duo al jaren samen optreedt, zit er toch een aardig verschil in het geld op beide hun bankrekening. Maar wat is het vermogen van Nick Schilder en is dit vermogen hoger dan dat van Simon?

Nick Schilder in Nick & Simon

Nick & Simon was een van de meest succesvolste Nederlandse zangduo’s ooit. Na een jarenlange samenwerking komt hier nu echter een einde aan. 2023 zal het laatste jaar zijn dat Nick Schilder en Simon Keizer samen zullen optreden onder de naam Nick & Simon. De kans is goed aanwezig dat ze tijdens hun optreden als solo-artiesten samen in de lijst met duurste nationale artiesten om te boeken belanden!

Het duo is al sinds 2006 samen actief. Hoewel nummers als “Pak Maar M’n Hand” en “Rosanne” volledig zijn ingeburgerd in de Nederlandse cultuur, kunnen we geen nieuwe hits verwachten van dit legendarische duo. De mannen uit Volendam geven wel nog een afscheidstour samen. Daarnaast komt er voor de liefhebbers ook nog een documentaire aan over de twee zangers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nick Schilder (@nickschilder)

De solocarrière van Nick Schilder

Nick heeft bijzonder veel met Simon samen gedaan, zoals meerdere keren in de jury van “The voice of Holland” zitten. Daarnaast hebben de artiesten samen het programma “Nick tegen Simon” gemaakt, en presenteerde het duo samen met Kees Tol het programma “Talenten Zonder Centen”.

Nick Schilder heeft echter ook veel dingen los gedaan van Simon. Zo heeft hij samen met Lost Frequencies het nummer “Lift Me Up” gemaakt en “Sterker Nu Dan Ooit” met Thomas Acda. Ook heeft hij zonder Simon meegedaan aan bekende programma’s, waaronder “Het Jachtseizoen” van StukTV. Nick heeft dus al ervaring om dingen zonder zijn maatje Simon te doen. Dit jaar gaat dit nog een stapje verder aangezien Nick een volledig eigen album gaat uitbrengen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nick Schilder (@nickschilder)

Vermogen van Nick Schilder

Aangezien Nick Schilder ook dingen los heeft gedaan van Simon Keizer, en dat andersom ook het geval is, zal het geen verrassing zijn dat de twee Volendammers een ander bedrag op hun rekening hebben staan. Quote ging op onderzoek uit om de verschillen te vinden tussen Nick en Simon.

In de BV van Nick Schilder stond bedrag van €2,7 miljoen aan reserves op de rekening. Dit bedrag is aanzienlijk dan het bedrag van Simon, die maar liefst €4,4 miljoen op de rekening heeft staan. Aangezien dit alleen het bedrag op de rekening van hun onderneming is, betekent dit niet direct dat Nick armer is dan zijn grote vriend. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat Nick meer salaris aan zichzelf uitbetaald vanuit zijn BV, waardoor zijn persoonlijke spaarrekening weer een stuk hoger kan zijn!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nick Schilder (@nickschilder)