vermogen monica geuze
Geld & Carrière

Dit is het miljoenenvermogen van influencer Monica Geuze

Monica Geuze is een bekende naam in de Nederlandse internetwereld. De veelzijdige dame is auteur, presentatrice, onderneemster en voormalig vlogger en DJ. Deze alleskunner heeft hiermee natuurlijk een aardig centje verdiend. Maar wat is het vermogen van influencer Monica Geuze?

De carrière van Monica Geuze

Monica Geuze begon haar carrière eigenlijk als DJ, nadat Ronnie Flex al op haar 16e vroeg om de vaste DJ van hem te worden. Dit deed Monica voor drie jaar, nadat ze uiteindelijk voor zichzelf begon als DJ. Hoewel haar liedjes redelijke hits waren, was ze hier echter snel klaar mee omdat ze besefte dat ze werd geboekt vanwege haar naam, en niet vanwege haar kwaliteiten als DJ.

Monica Geuze werd pas echt bekend in Nederland doordat ze begon met het plaatsen van vlogs. Op haar YouTube kanaal ‘Monica Geuze‘ plaatste ze video’s over haar dagelijks leven. Hier is ze inmiddels mee gestopt, maar ze heeft wel meer dan een half miljoen abonnees weten te halen. Op YouTube verscheen ze verder ook nog een tijdje als presentatrice van het programma Concentrate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze)

Monica Geuze als schrijver en presentatrice

Monica Geuze heeft ook al twee boeken uitgebracht. Haar eerste boek genaamd ‘My way’ vertelde over hoe haar leven eruit zag als een bekende vlogger. In ‘Unreleased’ deelt Monica allemaal foto’s die nog nooit eerder zijn gedeeld op social media. Monica verscheen in 2019 ook nog een tijdje op de televisie. Zo presenteerde zij een seizoen van Love Island op Videoland.

Maar ook op je mobieltje is Monica Geuze eigenlijk niet meer weg te denken. Met maar liefst 1,3 miljoen volgers op Instagram is ze een van de meest gevolgde Nederlandse accounts. Monica Geuze op TikTok is natuurlijk ook een garantie voor vele volgers. Dit is natuurlijk perfect voor als je je eigen bedrijf wilt promoten. Dit heeft Monica dan natuurlijk ook! Haar bedrijf genaamd ‘Sophie Mae’ verkoopt onder andere skincare producten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze)

Wat is het vermogen van Monica Geuze?

Door al deze aandacht in de media heeft Monica Geuze natuurlijk aardig wat geld binnengesleept. Ook is ze door haar bereik via sociale media perfect geschikt voor gesponsorde deals met bedrijven en om haar eigen producten te promoten. Doordat ze alle schijnwerpers op haar weet te richten, heeft Monica Geuze een geschat vermogen opgebouwd van ongeveer 3 miljoen euro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze)