Geld & Carrière

Het vermogen van keukenprinses en tv-ster Miljuschka Witzenhausen

vermogen-miljuschka-witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen ken je natuurlijk als de aantrekkelijke Nederlandse tv-persoonlijkheid, chef-kok en presentatrice. Met al haar creatieve activiteiten genereert ze een aardige inkomensstroom. Heeft ze hier ook een aardig vermogen mee weten op te bouwen? We zochten het voor je uit.

Veelzijdige Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen  werd geboren op 10 juli 1985 in Amsterdam. Ze is de dochter van een Nederlandse moeder en een Duitse vader. Miljuschka is vooral bekend als presentatrice en jurylid in diverse (kook)programma’s. Ze is regelmatig te zien op tv-zender 24Kitchen. Bekende programma’s van haar zijn onder andere “Miljuschka’s Street Food Vietnam”, “Food Trucks” en ook deed ze mee aan “Dancing with the Stars”.

Ook schreef ze diverse kookboeken, waaronder “Miljuschka’s Food Trucks” en “Miljuschka’s Food Swap”. Deze boeken werden goed ontvangen door zowel publiek als critici. Ze heeft ook haar eigen tijdschrift en ze maakt ook podcasts.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Body positivity van Miljuschka Witzenhausen

Naast haar tv- en kook carrière staat Miljuschka ook bekend om haar openheid over haar persoonlijke leven. Bijvoorbeeld over body positivity en de opvoeding van haar kinderen. Ze gebruikt haar platforms, zoals haar eigen site en andere social media om meer bewustzijn te creëren over deze onderwerpen. Daarmee bouwde ze een aardig grote en loyale fanbase op.

Social media ster op Instagram

Miljuschka Witzenhausen doet het ook goed op social media, met 918.000 volgers op haar Instagram account. Ze laat regelmatig het internet kraken met haar prachtige foto’s. Honderdduizenden bewonderaars weten de weg naar haar Instagram account te vinden, wanneer ze weer eens een opzienbarende foto plaatst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Wat is het vermogen van Miljuschka Witzenhausen?

Met haar tv optredens, haar boeken en social media optredens genereert Miljuschka een aardige inkomensstroom. Maar heeft ze daar ook een aardig vermogen mee weten op te bouwen? Zelf brengt ze geen financiële gegevens naar buiten. Dat is natuurlijk niet zo gek, want dat doen de meeste beroemdheden niet. Toch gaan er realistische schattingen rond op het internet, die liggen meestal rond de 2 miljoen euro.

Dat de zaken goed gaan blijkt wel uit het droomhuis dat Miljuschka in 2019 samen met haar partner Philip kocht: een authentieke kaasboerderij. De woning biedt maar liefst 680 vierkante meter woonoppervlak. Daarbij horen nog een stal, zwembad en 20.000 vierkante meter grond. Op Womanly kun kun je de woning van Miljuschka bewonderen.