Geld & Carrière

Michael Rubin’s miljarden lokt alle rich and famous naar zijn feestjes

vermogen Michael Rubin
Multimiljardair Michael Rubin op een van zijn feestjes Foto: @michaelrubin

Miljardair Michael Rubin gaf onlangs een feest in de Hamptons – een elite oord in de buurt van New York – en vrij letterlijk elke beroemdheid was aanwezig. Justin en Hailey Bieber, Ben Affleck, Jay-Z, Tom Brady en Jennifer Lopez waren enkele namen op de gastenlijst. Wie is die man die elke Hollywood ster in zijn adressenlijst heeft staan?

Lifestyle of the rich and famous

Scroll je op Instagram langs de foto’s van de Amerikaanse ondernemer Michael Rubin, dan is het moeilijk een foto te vinden waarop hij niet met een beroemdheid staat. Kylian Mappé, Justin Bieber, het ultieme showbizz duo Beyoncé en Jay-Z, sterren uit de NBA en NFL en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Michael Rubin geeft graag feestjes. Hij nodigt sterren uit en ze komen graag. Hij geeft een nieuwe dimensie aan het begrip lifestyle of the rich and famous – en hij kan het zich veroorloven met zijn miljarden op de bank.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Michael Rubin (@michaelrubin)

Wie is Michael Rubin en hoe werd hij zo rijk?

Michael Rubin vergaarde zijn fortuin als succesvol zakenman en CEO van Fanatics, een bedrijf in gelicenseerde sportartikelen. Volgens zijn profiel op Fanatics was hij al op 12-jarige leeftijd de oprichter van een bedrijfje dat in de kelder van zijn ouders werd gerund.

Op zestienjarige leeftijd kwam Michael in geldproblemen en moest hij door zijn vader gered worden, op voorwaarde dat hij naar de universiteit zou gaan. Hij hield het echter maar één semester vol voordat hij zich weer volledig op zijn zakelijke ondernemingen richtte. Rubin startte het bedrijf GSI Commerce. Hij bouwde het succesvol uit en verkocht het in 2011 voor 2,4 miljard dollar aan eBay.

De sensationele Independence Day-party van Michael Rubin in de Hamptons

Michael Rubin is momenteel wereldwijd onderwerp van gesprek, nadat hij afgelopen dinsdag – 4 juli, nationale feestdag in Amerika – het meest sensationele Independence Day feest gaf in zijn 50 miljoen dollar kostende huis in de Hamptons.

Met een gastenlijst met namen als Beyoncé, Jay-Z, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Tom Brady en Justin en Hailey Bieber, kon je er zeker van zijn dat het dresscode all white feest op 4 juli niet saai zou zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Michael Rubin (@michaelrubin)

Wat is het vermogen van Michael Rubin waard?

Volgens het gezaghebbende zakenblad Forbes heeft de 50-jarige zakenman een fortuinlijk vermogen van maar liefst 11,5 miljard dollar. En het blijft groeien, dus een plekje in de Top 10 van rijkste mensen ter wereld komt in zicht.

Het lijkt erop dat Michael Rubin niet alleen succesvol is in zaken, maar ook geniet van het luxueuze leven en het organiseren van spectaculaire evenementen. Met zijn indrukwekkende rijkdom en netwerk van beroemde vrienden heeft hij zeker de aandacht getrokken.