vermogen YouTuber kwebbelkop
Geld & Carrière

Over het vermogen van YouTuber Kwebbelkop kun je uren praten

Jordi van den Bussche A.K.A. Kwebbelkop is een van de allergrootste Nederlandse YouTubers van het moment. Toch is deze Amsterdamse jongen allang veel meer dan alleen iemand die filmpjes maakt. De 26-jarige Jordi is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ondernemer in hart en nieren.

De opkomst van Kwebbelkop

Zijn avontuur begon negen jaar geleden, toen hij voor het eerst besloot video’s op te nemen voor YouTube waarin hij games als Minecraft en Grand Theft Auto speelde. Inmiddels heeft hij het behoorlijk ver weten te schoppen, met 15 miljoen volgers op YouTube en 1,1 miljoen volgers op Instagram.

Jordi heeft veel uiteenlopende interesses naast het maken van video’s. Daarmee doelen we natuurlijk naar de wereld van virtuele valuta en NFT kunst. Dit jaar startte Kwebbelkop het platform LaunchMyNFT – een platform waar mensen kunnen handelen in digitale munten, maar ze zelf ook kunnen maken.

salaris en vermogen kwebbelkop

Amsterdams penthouse t.w.v € 4,2 miljoen

Eerder schreven we al een artikel over de steenrijke Kwebbelkop, waarin hij fans een kijkje gunde in zijn gigantische Amsterdamse penthouse. In die video liet hij vol trots al zijn peperdure merkkleding, design meubels en kunstwerken zien. Daarnaast gunde hij ons ook een kijkje naar zijn G-Wagen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jordi van den Bussche (@kwebbelkop)

Vermogen van YouTuber Kwebbelkop

Maar wat is het Salaris en vermogen van YouTuber Kwebbelkop? Dat hij niks te klagen heeft op het gebied van geld is duidelijk. Die rijkdom bezorgde hem ook een plekje in de lijst van ‘100 rijkste selfmade miljonairs onder de 40 jaar’, opgesteld door Quote. Het salaris wat Jordi verdient op maandbasis is een bedrag wat niet te achterhalen is.

Dat geldt trouwens niet voor zijn vermogen. Dat wordt volgens Quote geschat op een bizarre € 14 miljoen, wat hem een 91ste plaats oplevert in de lijst. Nu horen we je denken – ‘maar wie staat er dan op nummer één?’ Die meneer gaat bij de naam Adriaan Mol, oprichter van betaaldienst Mollie. Deze beste meneer heeft een geschat vermogen van € 3,5 miljard.

Meer weten over steenrijke Nederlanders? Lees ook eens één van deze artikelen: