Geld & Carrière

Het vermogen van ijskoningin Jutta Leerdam breekt alle records

vermogen Jutta Leerdam

De carrière van langebaanschaatsster Jutta leerdam gaat als een speer. De blondine werd onlangs voor de derde keer nationaal kampioene op het NK sprint, maar ze heeft nog meer records en medailles op haar naam staan. Al die overwinningen, en haar inkomsten van Instagram, heeft haar een aardig vermogen opgeleverd. Wij zochten uit hoeveel de schaatskampioene op haar bankrekening heeft staan.

Populairste schaatsster van Nederland

De bijnaam op de schaatsbaan van Jutta Leerdam is ‘bommetje’, want ze knalt als een explosief over de baan, en breekt record na record, inclusief haar persoonlijke records. Daarmee behoort ze absoluut tot de beste schaatssters van Nederland. De blondine deed eerst hockey, zoals Noor Omrani doet, maar ze besloot op haar elfde te gaan schaatsen. Dit bleek een juiste keuze, want in het seizoen 2016/2017 sleepte ze haar eerste wereldtitel binnen op het WK voor junioren.

Deze wereldtitel was het startschot voor een glansrijke carrière op de schaatsbaan. De schaatsster is vooral erg succesvol op de sprint, waarmee ze meerdere wereldtitels binnen wist te slepen. Dit leverde haar veel prijzengeld op, maar ze heeft nog meer bronnen van inkomsten. De blonde topsporter is zeer populair op social media, en heeft op dit moment maar liefst 3,5 miljoen volgers op Instagram. Dit levert haar ook een lekker zakcentje op, want ze werkt er samen met verschillende merken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Vermogen Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is pas 24 jaar, maar heeft al aardig wat geld binnen weten te harken met haar prestaties op de schaatsbaan. Ze heeft op dit moment een geschat vermogen van 1 tot 1,5 miljoen euro. Dan te bedenken dat ze op zo’n jonge leeftijd al een indrukwekkende staat van dienst heeft opgebouwd. We verwachten dat het vermogen van de knappe schaatsster in de toekomst zeker verder gaat groeien, want ze weet zichzelf telkens weer te overstijgen.

De blondine wordt het gelukkigste van schaatsen, maar ze heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze ook een passie voor mode heeft, en graag samen zou werken met grote modehuizen. Ondertussen groeit de inhoud van haar prijzenkast, zo won ze afgelopen jaar nog The Best Social Award gewonnen in de categorie ‘beste sporter’. We kunnen dus vaststellen dat Jutta Leerdam inmiddels miljonair is, en er heerlijk warmpjes bij zit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)