Geld & Carrière

Dit is het bizarre vermogen van Justin Bieber en Hailey Bieber

vermogen Justin Bieber Hailey Bieber

Justin Bieber kennen wij natuurlijk allemaal. De Canadese zanger is sinds zijn 15e razend populair. Met hits als ‘Baby’ en ‘Ghost’ lijkt Justin Bieber niet te stoppen. Al zijn harde werk zorgt voor een flink vermogen. In 2018 trouwde hij met de bloedmooie Hailey Baldwin. Benieuwd wat het gezamenlijke vermogen is van Justin Bieber en Hailey Bieber?

Wie is Hailey Bieber?

Laten we beginnen met het prachtige model. Hailey Rhode Baldwin Bieber is een model en televisieberoemdheid. De dochter van Stephen Baldwin tekende in 2014 een contract bij het New Yorkse bureau Ford Models. Afgelopen maand bracht zij haar skincare line uit: rhode skin. Rhode is vegan, cruelty free én gluten free.

Naast modellenwerk heeft Hailey Bieber een eigen Youtube-kanaal. De prachtige Hailey Bieber heeft 1.75 miljoen abonnees! Alle samenwerkingen en modellenwerk heeft het model een aardig vermogen opgeleverd. Het 25-jarige model heeft inmiddels een vermogen van 17.5 miljoen euro. Netjes!

Justin Bieber zijn vermogen is indrukwekkend

De Canadese zanger is wereldberoemd. Justin Bieber is een van de meest succesvolle muzikanten ter wereld. Daarnaast haalt hij geld binnen door middel van sponsordeals en heeft hij zijn eigen kledingmerk ‘Drew’.

Justin Bieber verdient gemiddeld 880.00 euro voor een optreden! Hij verdient dan ook het meeste geld door middel van zijn muziek. Justin Bieber heeft een kapitaal vermogen van 250 miljoen euro. Damn. Een luxe auto zoals een zwevende Rolls Royce is dan ook geen enkel probleem voor deze man. De zanger is inmiddels al 5 jaar getrouwd met Hailey Bieber. Wij verwachten dat zij nog lang en gelukkig samen zullen zijn.

View this post on Instagram

 

Een bericht gedeeld door drew house (@drewhouse)

Wat is het totale vermogen van Justin Bieber en Hailey Bieber?

Dat hun vermogen enorm is, is natuurlijk niks nieuws. We kunnen nooit exact inschatten wat hun gezamenlijke vermogen is. Maar de twee hebben ongeveer een gezamenlijk vermogen van maar liefst 267.5 miljoen! Dat is niet niks.

De kids van de het power couple hoeven voorlopig niet meer te werken en als we heel eerlijk zijn: Justin Bieber en Hailey Bieber kunnen ook met pensioen gaan (als ze dat willen). Als het aan ons ligt mag Justin Bieber nog een aantal albums uitbrengen. En de prachtige Hailey Bieber zien we ook nog graag op tv of magazines.