Geld & Carrière

Het indrukwekkende vermogen van geld-koning Jort Kelder

vermogen jort kelder

Als je aan Jort Kelder denkt, dan denk je gelijk aan geld. Als het om geld gaat, zie je Kelder altijd vrolijk op TV verschijnen. Maar zorgt jezelf omringen met het onderwerp van geld ook daadwerkelijk dat je rijk wordt? Wij zochten voor je uit wat het vermogen van Jort Kelder is!

Jort Kelder in de media

Na zijn studie Nederlands recht stroomde Kelder binnen bij zakenblad Quote. Hij begon hier in 1990 en de talentvolle Jort had zich met drie jaar al opgewerkt tot hoofdredacteur bij het blad. Verder schreef Kelder nog voor andere zakenbladen en bracht hij enkele boeken uit.

Vanaf het jaar 2000 ging Kelder zich meer bezighouden met het maken van televisie. Zo verscheen hij onder andere in het investeringsprogramma Dragons’ Den. Zijn bekendste programma was toch wel “Hoe heurt het eigenlijk”, waar Kelder in verschillende lagen van de bevolking ging zoeken naar de gewoontes en tradities van mensen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jort Kelder (@jort.kelder)

Het vermogen van Jort Kelder

Kelder had door zijn hoge positie binnen Quote geen verkeerd salaris. Als hoofdredacteur kon Kelder ongeveer een ton per jaar bijschrijven op zijn rekening. Als media-persoonlijkheid in verschillende programma’s begon Jort beter te verdienen. Buiten zijn hogere salarissen werd hij natuurlijk ook een stuk bekender, wat hem een leuke deal met Suitsupply opleverde. Jort is momenteel een van de belangrijkste gezichten van Suitsupply.

Kelder heeft zelfs een eigen kledinglijn binnen Suitsupply. Door deze deal heeft hij al enkele tonnen weten te ontvangen van het bedrijf. Al dit geld weet Jort slim voor zich te laten werken. Hij heeft niet voor niets een universitair diploma. Zo bezit Kelder meerdere pandjes, onder andere in Amsterdam en op Terschelling. Door onder meer de waardes van deze huizen bij elkaar op te tellen, wordt Jort Kelder zijn vermogen geschat op zo’n 5 miljoen euro. Dus dat is hoe het heurt!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jort Kelder (@jort.kelder)