vermogen Hailey Bieber
Geld & Carrière

Het indrukwekkende vermogen van model Hailey Bieber

Voor wie Hailey Bieber nog niet kent: Hailey Bieber is de prachtige vrouw van Justin Bieber.  De twee zijn inmiddels 3 jaar getrouwd en nog steeds smoorverliefd op elkaar. Ze is niet alleen wifey material, maar ook model. Inmiddels heeft ze een aardig vermogen weten op te bouwen. Dit is het indrukwekkende vermogen van model Hailey Bieber.  

Hailey Baldwin

Hailey Bieber is niet zomaar een meisje, ze is de dochter van Stephen Baldwin, de jongste van de broers Baldwin. Het was dan ook een hele logische stap voor Hailey Bieber om uiteindelijk ook in the showbizz aan het werk te gaan. Hailey Bieber’s moeder is van Italiaanse, Portugese en Braziliaanse afkomst. Haar vader is van Engelse, Ierse, Franse, Duitse en Schotse afkomst. Dat verklaart gelijk haar prachtige looks.

Modellenwerk

Hailey Bieber tekende in 2014 een contract bij het New Yorkse bureau Ford Models. Hailey Bieber was te zien in verschillende magazines zoals LOVE,V, iD en Tatler.  In 2015 werd Hailey Baldwin gefotografeerd voor de Amerikaanse editie van Vogue. Inmiddels heeft ze voor verschillende grote merken model gestaan. Zoals Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana, Calvin Klein en Ralph Lauren.

Hailey Bieber is momenteel bezig met een skincare line: rhode skin. Rode is de tweede naam van Hailey Bieber. Haar skincare line is vegan, cruelty free, gluten free en gemaakt met heel veel liefde – aldus Hailey Bieber.

Youtube kanaal

Kan je niet genoeg krijgen van de knappe Hailey Bieber? Gelukkig heeft ze ook een Youtube-kanaal waar ze van álles post. Met succes: inmiddels heeft het model maar liefst 1.48 miljoen abonnees! Van kookvideo’s met supermodel supermodel Kendall Jenner, tot aan interviews en styling tips. Indrukwekkende vrouw, indrukwekkend vermogen.

Vermogen van model Hailey Bieber

Natuurlijk brengt manlief iets meer geld in het laatje, maar Hailey doet het echt niet slecht! Momenteel is ze één van de meest gevraagde modellen. De populariteit van model Hailey Bieber is dan ook flink gestegen nadat ze trouwde met Justin Bieber.

Hailey Bieber presenteert naast haar eigen Youtube-kanaal de Amerikaanse televisieshow Drop The Mic. En alle samenwerkingen die zij doet levert ook aardig wat centen op. Hailey Bieber heeft niet stil gezeten en dat is te merken, het 25-jarige model heeft nu dan ook een indrukwekkend vermogen van 17.5 miljoen euro. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber)

Vermogen Justin Bieber

Justin Bieber en Hailey Bieber zijn 3 jaar geleden getrouwd. Hailey Bieber was 21 jaar jong, maar ze was ervan overtuigd dat Justin haar grote liefde is. Justin Bieber kennen wij natuurlijk allemaal. Justin Bieber is een van de meest succesvolle muzikanten ter wereld. Hij was pas 16 jaar toen hij wereldwijd doorbrak met zijn hitsingle ‘Baby’.

Justin Bieber verdient gemiddeld 880.000 euro voor een optreden. Daarnaast heet hij zijn eigen kledinglijn ‘Drew House’. Net als zijn wifey doet Justin Bieber ook modellenwerk. Het meeste geld verdient hij toch echt wel met optredens. Inmiddels heeft Justin Bieber een kapitaal vermogen van maar liefst 250 miljoen euro. Netjes.