vermogen Frank Lammers
Geld & Carrière

Frank Lammers geniet als een baas met zijn bourgondische vermogen

Als we de Brabantse acteur Frank Lammers zien dan denken we meteen aan de sympathieke en ietwat klunzige vader van het gezin in de Jumbo reclames. Lammers is echter van veel meer markten thuis. Hij is is een zeer succesvolle (stem)acteur, die we uiteraard kennen van de hitserie Undercover. Hij weet aardig wat geld binnen te harken met zijn werkzaamheden. Wij zochten eens goed naar de cijfers.

Van familieman naar onderwereldfiguur

De 50-jarige Frank lammers werkte in zijn jongere jaren vooral achter de camera als regisseur. Terwijl hij films zoals All Stars (1997) regisseur werkte hij langzaam maar gestaag aan een carrière als acteur. Dat was zijn planning al toen hij in 1995 studeerde aan de toneelschool van Amsterdam. In de jaren daarna bleek Lammers een echte alleskunner op het gebied van film en televisie.

Zijn debuut als filmacteur kwam toen hij in 2015 de hoofdrol in de film Michiel de Ruyter wist te bemachtigen. Hierna speelde hij in verschillende Brabantse producties, tot hij zich definities wist te vestigen als acteur door in de hitserie Undercover te spelen, waarin hij de rol van de Brabantse drugscrimineel Ferry Bouwman vertolkte. Daarnaast kennen we hem uiteraard uit de Jumbo-reclames

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frank Lammers (@franklammersofficial)

Wat is het vermogen van Frank Lammers?

Frank Lammers krijgt sinds 2013 ruim €100.000 per jaar voor zijn bijdrage aan de reclames van Jumbo. Daarnaast heeft de serie Undercover hem ook aardig wat geld opgeleverd, al is niet helemaal duidelijk hoeveel. Naast zijn vele  werkzaamheden als acteur is hij ook stemacteur en voice-over. Zo is hij de stem die we horen in de realityserie Massa is Kassa, waarin multimiljonair Peter Gillis wordt gevolgd. We gaan er inmiddels van uit dat Lammers miljonair is.

Exacte cijfers konden we niet vinden. Maar het feit dat hij €310.000 in één keer af kon tikken voor een huis in Amsterdam, en dat hij zonder moeite een Mercedes-Benz G 500 aanschaft zegt in ieder geval dat de acteur een aardig spaarpotje heeft weten op te bouwen. De ster van Lammers is alleen maar rijzende. Binnenkort kunnen we hem zien schitteren in de nieuwe misdaadfilm The Takeover, dat vanaf 1 november te zien is op Netflix.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frank Lammers (@franklammersofficial)