vermogen doutzen kroes
Geld & Carrière

Dit beeldschone vermogen heeft ex-model Doutzen Kroes verdiend

De Nederlandse Doutzen Kroes is een van de meest bekende en succesvolle modellen ter wereld. Ze heeft meerdere jaren in de top 5 van de wereld gestaan met de best verdienende modellen ter wereld. Maar wat is het vermogen dat Doutzen Kroes heeft overgehouden aan haar carrière als model?

Doutzen Kroes als Model

Al op 18-jarige leeftijd kreeg Kroes haar eerste contract als model. Al snel liep ze modeshows voor grote merken zoals Gucci, Versace en Polo Ralph Lauren. Ook was ze het gezicht van meerdere parfumlijnen van Calvin Klein. In 2007 werd Kroes de meest belangrijke model voor lingeriemerk Victoria’s Secret.

Naast haar carrière als model, ambieerde Kroes ook een carrière als acteur. In 2011 verscheen ze dan ook als acteur in de film “Nova Zembla”, dat geregisseerd werd door Reinout Oerlemans. In 2020 verscheen ze nog met een rol in de film “Wonder Woman 1984”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)

Kledinglijnen van Doutzen Kroes

Naast haar werk als model heeft Doutzen ook goed geld verdiend aan samenwerkingen met bekende merken. Zo zijn er onder haar naam bijvoorbeeld enkele kledinglijnen uitgebracht.

Repeat by Doutzen was bijvoorbeeld een kledinglijn dat zij uitbracht samen met kledingmerk Cashmere. Een andere succesvolle samenwerking was met Hunkemöller, waar ze lingerielijn “Doutzen’s Stories” mee uitbracht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)

Wat is het vermogen van Doutzen Kroes?

Dankzij haar succesvolle carrière als model en haar andere inkomstenbronnen is Doutzen in staat geweest om een aanzienlijk vermogen op te bouwen. Vanaf 2008 behoorde ze onder andere vijf jaar lang tot de best betaalde modellen in de wereld. In 2014 stond Doutzen op de tweede plaats op de lijst van Forbes van best verdienende modellen. Haar inkomen dat jaar werd geschat op zo’n 7 miljoen euro.

Met haar jarenlange top carrière als model heeft zij uiteraard ook een aanzienlijk vermogen opgebouwd door de jaren heen. Het vermogen van Doutzen Kroes wordt dan ook geschat op een gigantisch bedrag van 35 miljoen euro.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)