vermorgen Carlo Ancelotti
Geld & Carrière

Dit is het bizarre vermogen van Real Madrid trainer Carlo Ancelotti

Topvoetballers hebben een coach nodig die het beste uit ze weet te halen. Carlo Ancelotti is zo’n trainer. Vaak zijn deze trainers zelf topvoetballers geweest, die hun uitgebreide ervaring gebruiken om een team te coachen. De trainer van de Spaanse club Real Madrid is een top trainer, en daar hoort een flink salaris bij. Carlo Ancelotti mag jaarlijks een aardig bedrag op zijn bankrekening ontvangen, hoeveel dat is lees je in dit artikel.

De top trainer van Real Madrid

De Italiaanse Carlo Ancelotti is een veteraan als het gaat om het coachen van voetbalteams. Maar hij kan zelf ook een goed balletje trappen.
De nu 62 jarige Ancelotti speelde van 1979 tot 1991 als interland voor het Italiaanse voetbalteam. Na zijn carrière als profvoetballer begon zijn loopbaan als trainer toen hij bondscoach van het Italiaanse voetbalteam. werd. Hij boekte echter gemiddelde successen.

Later trainde Ancelotti clubs zoals Juventus, Chelsea en AC Milan. Hij werd in 2013 trainer van Real Madrid, maar werd in 2015 ontslagen wegens tegenvallende prestaties. Toen hij in 2021 opnieuw bij Real Madrid terecht kwam wist hij de club alsnog naar grote hoogten te tillen. In seizoen 2021/2022 werden ze kampioen, en recent nog won hij de Champions League, mede dankzij de prestaties van Karim Benzema.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Het salaris en vermogen van Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti verdient goed met zijn werkzaamheden als trainer. Op website FCupdate staat te lezen dat Ancelotti na het tekenen van zijn contract in 2021 maar liefst 6 miljoen euro bij elkaar mag harken. Zijn geschatte vermogen ligt op een astronomische 50 miljoen euro. Hij heeft dus een jaloersmakend bedrag bij elkaar weten te trainen. En dat weet de belastingdienst ook, daar kwam hij in 2021 achter.

Toen vorderde de fiscus 1,5 miljoen euro van Ancelotti omdat hij verkeerde cijfers had doorgegeven tijdens zijn tijd bij Real Madrid tussen 2013 en 2015. Maar hij kan het hebben, met zijn vermogen voelt hij een miljoentje meer of minder nauwelijks. Carlo Ancelotti is een absolute winnaar, of zoals hij zelf zegt; ‘I am the record man’. Bekijk het geniale korte interview dat hij gaf na het winnen van de Champions League.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carlo Ancelotti (@mrancelotti)