britt, dekker, vermogen
Geld & Carrière

Dit is het flinke vermogen van paardenmeisje Britt Dekker

We kennen Britt Dekker allemaal als tv-ster. Ze leek vroeger bekend te worden als dom blondje maar ze is veel meer dan dat gebleken. Het lijkt soms alsof ze een typetje speelt, maar doet dit erg succesvol. Britt heeft namelijk alles meer dan prima op een rijtje. Haar salaris en vermogen is namelijk absurd hoog en dat heeft ze verkregen door keihard te werken.

Britt Dekker gaat mega lekker

Ze is na het programma Take Me Out uitgegroeid tot een echte BN’er. Ze is helemaal zichzelf en daarom een bijzondere verschijning op televisie. Britt is altijd positief en goudeerlijk. Dat kunnen we zeker waarderen. Haar verschijning heeft haar geen windeieren gelegd, haar carrière gaat namelijk als een speer.

Ze vergaarde echte bekendheid met Echte meisjes in de jungle, waar ze winnaar werd en 30.000 euro won. Daarnaast behaalde ze haar HAVO-diploma, iets waar mensen toen nog erg verbaast over waren. Beoordeel een boek dus nooit op de kaft. Ze is een stuk slimmer en succesvoller dan iedereen in eerste instantie dacht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Vermogen van Britt Dekker

Nu werkt ze voor NPO Zapp, ze presenteert Wie van de Drie met Wendy van Dijk en heeft een hoofdrol in de bioscoopfilm White Star. Ook gaat ze hard met haar eigen paardenprogramma. Voor een paar presentatie klussen kreeg ze het paard ‘George’ van John de Mol. Prima deal dachten we zo.

Haar vermogen ligt momenteel ongeveer op €700.000. Dit is inclusief haar huis in Purmerend en haar felroze Ford Ka. Ze is nog in d’r twintiger jaren en dat is dus een hele prestatie. Lekker bezig Britt!