vermogen Bad Bunny
Geld & Carrière

Bad Bunny: het vermogen van de meest gestreamde artiest in 2022

Rapper bad bunny is momenteel een van de meest gestreamde artiesten op Spotify. Zijn carrière gaat razendsnel, en daarmee verdient hij een hoop geld. Muziekliefhebbers lopen massaal weg met zijn muziek, dat een mix is van latin rap en reggaeton. De zanger heeft in de afgelopen jaren een aardig vermogen weten op te bouwen. Wij zochten uit hoeveel hij op zijn bankrekening heeft staan.

De meest gestreamde artiest ter wereld

Bad Bunny is de artiestennaam van de Puerto Ricaanse Benito Ocasio, en zag 1994 het levenslicht. Hij zingt naar eigen zeggen al sinds 2008, maar een doorbraak bleef echter uit tot 2018. In dat jaar leerde de internationale muziekwereld hem kennen met zijn debuutalbum X 100pre, waarmee hij meteen een Latin Grammy Award won. Sindsdien is zijn ster rijzende, en gaat hij met volle snelheid richting de top.

In 2020 zong hij tijdens de halftime show naast Shakira, waarna hij nog twee succesvolle albums uitbracht. Sinds 2020 is hij de meest gestreamde artiest ter wereld. Hij mag de afgelopen jaren gemiddeld maar liefst 8,3 miljard streams op zijn naam bijschrijven, en dat aantal loopt alleen maar op. Hij heeft inmiddels ruim 40 miljoen abonnees op YouTube, waarop zijn video’s meer dan 20 miljard keer zijn bekeken.

Wat is het vermogen van Bad Bunny?

Zijn populariteit heeft immense proporties aangenomen. Binnen een paar jaar knalde hij artiesten zoals Justin Bieber van hun troon als het gaat om de meest gestreamde artiest. Daar verdient hij een vermogen mee. Benito Ocasio is daarnaast ook een acteur. Hij maakte zijn debuut in de film- en televisiewereld toen hij de rol van Everardo Paez op zich nam in de hitserie Narcos: Mexico. Ook hier heeft hij aardig wat geld binnen weten te harken.

De getalenteerde latino heeft zijn bankrekening dus flink zien groeien in de afgelopen jaren. Volgens website CelebrityNetWorth heeft de zanger/acteur op dit moment een geschat vermogen van 18 miljoen euro. Niet gek voor een artiest waar vier jaar geleden vrijwel niemand van had gehoord. De 28-jarige zanger is nog lang niet van plan om te stoppen, dus we verwachten dat zijn vermogen alleen nog maar zal groeien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @badbunnypr