Geld & Carrière

UFC ring girl Arianny Celeste verdient een topsalaris met haar looks

Arianny Celeste

De UFC is big business. Er gaan miljoenen om in de wereld van de vechtsport, vooral kampioenen weten hun bankrekening goed vol te knokken. In de kooi van de vrouwen was tot kort vechtsportster Amanda Nunes heer en meester. Het is echter ring girl Arianny Celeste die het meeste geld binnen weet te harken, zonder ook maar een klap uit te delen. Wij doken even de ring in met deze bloedmooie dame. 

Arianny houdt bordjes omhoog

De voornamelijke werkzaamheden van een ring girl zijn het tonen van bordjes met een ronde cijfer, en er verdomd mooi uitzien. Arianny heeft beiden tot in de puntjes geperfectioneerd. Het 36-jarige model wordt al sinds 2006 door de UFC gebeld als er een wedstrijd is, en is al zes keer uitgeroepen tot Ringcard Girl of the Year. De aantrekkelijke Celeste wordt ruimschoots gecompenseerd voor haar werkzaamheden.

UFC-baas Dana White heeft meerdere ring girls op de loonlijst staan, maar net zoals bij de vechters is er baas boven baas, en Arianny staat aan de absolute top. Ze verdient een leuk bedrag met haar werkzaamheden in de ring, maar ze harkt het meeste geld binnen met haar modellenwerk. Zo poseerde ze eerder in Playboy, FHM en Sports Illustrated. Misschien kan ze ooit in de podcast van Joe Rogan haar verhaal doen.

Arianny Celeste heeft veel publiek op Instagram

Arianny Celeste is momenteel rijker dan negenvoudig-kampioen Amanda Nunes. Nunes vocht een vermogen bij elkaar, maar heeft niet zo’n goed gevulde bankrekening als Celeste. De ring girl heeft maar liefst 4,5 miljoen dollar verdiend met haar bezigheden. Ze is ook niet op haar mondje gevallen, waardoor ze het boegbeeld van alle ring girls is geworden.

Ze heeft maar liefst 3,2 miljoen volgers op Instagram, die haar vaak kunnen bewonderen in lingerie, want net zoals Kim Feenstra deelt Arianny regelmatig foto’s van zichzelf in nachtkleding. Deze dame is mooi, schatrijk, en weet wat ze wilt. Ze is daarnaast geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, dus hebben we een aaibare collectie van haar mooiste Instagram foto’s samengesteld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MMAWeekly.com (@mmaweekly)