Het vermogen van Anna Nooshin
Geld & Carrière

Wie is Anna Nooshin en wat is haar vermogen?

De multi-getalenteerde en beeldschone Anna Nooshin timmert al jaren aan de weg als blogster, schrijfster, model, zakenvrouw en nog veel meer. Maar houdt ze aan al die activiteiten wel wat over? Anders gezegd, wat is het vermogen van Anna Nooshin? We zetten het voor je op een rij.

Anna Nooshin: haar jeugd en de start van haar carrière

Anna Nikbakht Nooshin werd in 1986 geboren in Teheran, de hoofdstad van Iran. Met haar ouders en zus vluchtte ze voor het Iraanse regime en het gezin vroeg in Nederland asiel aan.

Anna studeerde cum laude af in de communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens deze studie liep ze stage bij de beroemde modeontwerper Yigal Arouël in New York.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Waar is Anna Nooshin bekend van?

Na haar studie startte ze met de lifestyle-site NSMBL: dit is overigens geen afkorting maar het woord ensemble zonder klinkers. Ze kreeg bij het grote publiek bekendheid met haar Instagram account, met foto’s die de harten van haar volgers sneller deden kloppen. Anna heeft op Instagram inmiddels bijna een miljoen volgers en haar YouTube-kanaal heeft zo’n 255.000 abonnees.

Haar zus Aida Nooshin heeft inmiddels ook Instagram weten te veroveren. Naast influencer is Anna ook modeblogger, presentatrice en actrice. Een van de bekendste programma’s die ze presenteert is  ‘Holland’s Next Topmodel’. In 2015 ging ze voor RTL Boulevard aan de slag als mode- en lifestyledeskundige.

Succesvolle Anna Nooshin is weer vrijgezel

Ook als zakenvrouw is ze succesvol. In 2016 lanceerde ze haar lingerielijn en in datzelfde jaar bracht ze haar eerste sieradenlijn op de markt. De veelzijdige schoonheid is ook succesvol als schrijfster. In april 2015 kwam haar autobiografische boek On Top uit. In dit boek beschrijft ze hoe haar levensweg tot dan toe verliep. Haar tweede boek heet On Life en dit kwam uit in juni 2016.

Commercieel succes en de liefde gaan vaak niet goed samen in de entertainmentwereld. Daarover kan Anna Nooshin meespreken. ze was tot over haar oren verliefd op de schatrijke zakenman en influencer Nassim Zeta. Na vier jaar lief en leed kwam er dit jaar een einde aan de spraakmakende relatie. Ze woonden een tijdje samen in de duurste wijk van Den Haag, in een luxe villa met 18 kamers, met een geschatte waarde van 5,6 miljoen euro.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Het vermogen van Anna Nooshin

Hoeveel Anna Nooshin met al haar succesvolle activiteiten in totaal heeft verdiend is moeilijk precies te achterhalen. Zelf zwijgt ze erover en de schattingen van bronnen lopen uiteen. Wij denken dat tussen 1 en de 3 miljoen euro een realistische inschatting is van het vermogen van Anna Nooshin.

We hebben het dan over geld op de bank, maar er is meer: waar namelijk meer duidelijkheid over is, is de aanzienlijke vastgoedportefeuille van Anna Nooshin. Ze begon met een opknap-woning in Rotterdam die ze kocht voor 135.000 euro. Daarnaast heeft ze een appartement in Amsterdam waar een hypotheek op zit van 795.000 euro.

Onlangs breidde ze haar huizenbezit in Rotterdam uit met twee appartementen ter waarde van 520.000 euro. (bron: Bekende Buren). Dat zijn slimme investeringen van de knappe en veelzijdige Nederlandse van Iraanse afkomst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOOSH (@nooshbeauty)