Geld & Carrière

Het vermogen van de succesvolle en veelzijdige Anna Nooshin

vermogen-anna-nooshin
Foto: Instagram @annanooshin

Influencer en zakenvrouw Anna Nooshin is in blijde verwachting. Zo maakte ze zelf bekend in een filmpje op Instagram. We kennen haar al jaren als succesvolle influencer en zakenvrouw in de wereld van bloggen, schrijven, modelleren en zakendoen. Maar wat brachten deze activiteiten haar financieel? We duiken dieper in de financiële kant van het succes van Anna Nooshin.

Achtergrond van Anna Nooshin

In 1986 werd Anna Nikbakht Nooshin geboren in Teheran, Iran. Haar familie ontvluchtte het Iraanse regime en vroeg asiel aan in Nederland. Ze behaalde haar communicatiewetenschappen diploma cum laude aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie liep ze stage bij de beroemde modeontwerper Yigal Arouël in New York.

Na haar studie lanceerde ze de lifestyle-site NSMBL, een samentrekking van “ensemble” zonder klinkers. Ze verwierf bekendheid via Instagram, waar haar foto’s de harten van inmiddels  zo’n 911.000 volgers sneller lieten kloppen. Met ook zo’n 248.000 abonnees op haar YouTube-kanaal, heeft ze een aanzienlijke online aanwezigheid opgebouwd. Mede door haar nog steeds groeiende populariteit op social media kost een Instagram post dan ook een flink bedrag.

Haar zus Aida Nooshin heeft inmiddels ook Instagram weten te veroveren. Naast influencer is Anna ook modeblogger, presentatrice en actrice. Een van de bekendste programma’s die ze presenteert is  ‘Holland’s Next Topmodel’. In 2015 ging ze voor RTL Boulevard aan de slag als mode- en lifestyle deskundige.

Vermogen Anna NooshinAnna’s bekendheid en veelzijdigheid als onderneemster

Naast haar persoonlijke merk heeft beeldschone Anna zich bewezen als succesvolle zakenvrouw. In 2016 lanceerde ze haar eigen lingerielijn en introduceerde ze haar eerste sieradenlijn.Als schrijfster heeft ze ook indruk gemaakt. Haar autobiografische boek “On Top” werd uitgebracht in 2015, gevolgd door “On Life” in 2016.

Ze werd tot over haar oren verliefd op de schatrijke zakenman en influencer Nassim Zeta. Na vier jaar lief en leed kwam er dit jaar een einde aan de spraakmakende relatie. Ze woonden een tijdje samen in de duurste wijk van Den Haag, in een luxe villa met 18 kamers, met een geschatte waarde van 5,6 miljoen euro.

Recentelijk maakte Anna (36) bekend dat ze weer gelukkig is in de liefde, met de 26-jarige acteur Thijs Boermans. Enkele dagen later deelde ze op Instagram (zie hieronder) dat zezwanger is en dat Thijs de vader is. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Het Vermogen van Anna Nooshin

Precieze cijfers over Anna’s totale inkomsten zijn moeilijk te achterhalen, aangezien ze hier niet graag over praat en diverse bronnen uiteenlopende schattingen geven. Een realistische inschatting van haar vermogen ligt echter ergens tussen de 1 en 5 miljoen euro.

Ook succesvol met onroerend goed

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om geld op de bank. Anna’s vastgoedportefeuille is eveneens indrukwekkend. Ze begon met een opknapwoning in Rotterdam, kocht een appartement in Amsterdam met een hypotheek van 795.000 euro, en bezit ook nog twee appartementen ter waarde van 520.000 euro elk (bron: Bekende Buren).

Volgens Pure Luxe bezit Nooshin tegenwoordig ook een huis in New York, het gaat om een appartement in The West Village. De waarde is niet bekend, maar gezien de huizenprijzen in New York zal dit vrijwel zeker niet onder de 1 miljoen euro.