7 verborgen parels op Netflix
Film & Serie

Deze 7 verborgen parels op Netflix moet je gezien hebben

Wanneer je nieuwe films en series probeert te vinden om naar te kijken, heb je waarschijnlijk twee gemoedstoestanden: er is niets goeds op televisie of er is te veel keuze en je weet niet waar je moet beginnen. Gelukkig voor jou hebben wij 7 verborgen parels op Netflix voor je bij elkaar gezocht.

7 top films en series op Netflix

Netflix kennende is het aanbod erg groot met shows in bijna elk genre en uit verschillende landen. Als we het hebben over verborgen parels op Netflix, is het aanbod erg uiteenlopend, van sitcoms tot aan politieke thrillers. Wij hebben een selectie gemaakt van 7 verborgen parels op Netflix die je hoe dan ook moet kijken:

1. The End of the F***ing World

Hoewel er slechts twee seizoenen zijn van dit verborgen juweeltje, geeft The End of the F***ing World een unieke kijk op de denkbeelden van een seriemoordenaar. De zeventienjarige James gelooft dat hij een psychopaat is en hij heeft er genoeg van om zich op dieren te richten.

Hij besluit dat hij zijn ‘irritante’ klasgenoot Alyssa gaat vermoorden, maar wanneer ze plotseling samen op de vlucht gaan om hun verschrikkelijke leven achter zich te laten, merkt de jonge James dat hij steeds dichter naar haar toegroeit, en begint te twijfelen.

2. After Life

We hebben al vaker geschreven over de geweldige comedyserie After Life, bedacht door comedian Ricky Gervais. Hij speelt ook de hoofdrol. Hij schittert zelf in deze Britse duistere komedie over een man die, nadat zijn vrouw aan kanker is overleden, besluit te doen wat hij wil en zich van niets of niemand meer iets aantrekt.

3. The Last Kingdom

The Last Kingdom is één van die series die te weinig lof krijgt. Veel mensen die fan zijn van series over vikingen, claimen zelfs dat de serie één van de beste is die op de streamingdienst te vinden is. De relatie tussen de Vikingen en de Angelsaksen, die zich afspeelt in het jaar 886 tot en met 912 in de eerste vier seizoenen.

4. Maid

Maid is een indrukwekkende serie die het moeilijke onderwerp over huiselijk geweld aansnijdt. De serie gaat over een jonge moeder die de moed verzameld om haar dochter weg te nemen van haar gewelddadige vriend.

Hoewel critici zeggen dat de show niet altijd de gemakkelijkste is om naar te kijken, is het een krachtig en zinvol verhaal, zeker als we kijken naar het feit dat de meeste shows puur en alleen voor de entertainment waarde worden gemaakt.

5. Bodyguard

Richard Madden (bekend van Game of Thrones) speelt de hoofdrol in deze politieke thriller over David Budd, een oorlogsveteraan van het Britse leger die lijdt aan PTSS. Na gediend te hebben in de oorlog neemt hij de persoonlijke bescherming op zich voor de minister van Binnenlandse Zaken Julia Montague, een baan waar hij niet zo blij mee is, aangezien hij het niet eens is met haar standpunt over politiek.

6. American Made

Wie houdt er nou niet van een film met steracteur Tom Cruise? De film is gebaseerd op ware gebeurtenissen, en gaat over het leven van Barry Seal, een Amerikaanse piloot die aan het einde van de vorige eeuw voor de CIA werkt en drugs en wapens smokkelt. Barry leeft een luxeleven, tot de autoriteiten hem op het spoor komen.

7. Wheelman

Frank Grillo speelt de hoofdrol in deze thriller, die zich volledig afspeelt achter de bestuurdersstoel. De Amerikaanse acteur speelt een vluchtchauffeur die ontdekt dat hij erin is geluisd door zijn opdrachtgever. Ben je op zoek naar een thriller die je van begin tot eind op het puntje van je stoel laat zitten? Dan zit je met Wheelman goed.

Nieuwe films en series op Netflix

Zit er niets tussen deze 7 verborgen parels op Netflix? Dan hebben wij talloze content voor je om te bekijken. Houdt onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van onze favoriete films en series die er te vinden zijn. Je kan er ook voor kiezen om eens één van deze artikelen te lezen: