Geld & Carrière

Sieradenzusjes Vedder & Vedder enige Nederlanders in Forbes 40 Under 40

Zusjes anne vedder en esther vedder forbes 40 under 40

Ken jij Vedder & Vedder al? Zo niet, dan wordt het hoog tijd. De succesvolle carrière van de blonde tweeling stijgt tot grote hoogte: ze zijn namelijk met hun sieradenbedrijf doorgedrongen tot de zeer prestigieuze Forbes 40 Under 40-lijst. Wat is het verhaal achter Vedder & Vedder? Je leest het hieronder.

Wat is Vedder & Vedder?

Anne en Esther Vedder groeiden op in het Veluwse Nijkerk, Ze zijn samen niet alleen een prachtige tweeling, maar ook zakenpartners. In 2016 startten ze onder de naam Vedder & Vedder een bedrijf in gepersonaliseerde sieraden. Denk daarbij aan een vingerafdruk van je geliefde op een ring, een ketting met een persoonlijke boodschap, sieraden met de namen van je geliefde of je kinderen en nog veel meer.

Het concept slaat aan en zakenblad Quote meldt in 2020 dat het bedrijf een omzet van €7,5 miljoen en een winst van zeven ton behaalde. Dat zal nu een veelvoud zijn, want het bedrijf is inmiddels internationaal succesvol. Eerst in onder andere Duitsland en Engeland en sinds kort in Amerika en dat is ook tot het gezaghebbende zakenblad Forbes doorgedrongen.

Zusjes anne vedder en esther vedder forbes 40 under 40

Vedder & Vedder en de bekende Nederlanders

Om in de begintijd van hun bedrijf hun sieraden onder de aandacht te brengen, stuurden ze deze naar bekende Nederlanders zoals Sylvie Meis en Carice van Houten. Ze hoopten dat de BN’ers de sieraden op Instagram en andere social media zouden tonen en zo meer naamsbekendheid te krijgen. Dat pakte goed uit.

De spraakmakende samenwerkingen van Vedder & Vedder

Wat Forbes aansprak was de enorme groei in relatief korte tijd en de spraakmakende samenwerkingen met wereldsterren. Om meer internationale belangstelling te trekken werkt Vedder & Vedder bijvoorbeeld samen met Britse zangeres Rita Ora.

Anne en Esther Vedder zijn nog maar 33 en de dames willen niet minder dan de hele wereld veroveren. De volgende stap is uitbreiden naar Azië. Een samenwerking met top model Chrissy Teigen – echtgenote van zanger John Legend – staat in de steigers. Daarnaast gaven Anne en Esther aan graag Jennifer Lopez te willen strikken voor een samenwerking.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vedder & Vedder (@vedder.vedder)

Sharon Hilgers achterna?

Vedder en Vedder treedt in de voetsporen van Sharon Hilgers. Zij is met haar bedrijf My Jewellery de succesvolste jonge vrouwelijk ondernemer van Nederland. Ook Hilgers werkt graag samen met familie; haar zus Jesse is haar compagnon.

Twins of Gold, De Twinkling Twin Sisters, de sierradentweeling, de twinkle twins: aan bijnamen voor de succesvolle tweeling geen gebrek. Wil je meer weten over Anne en Esther Vedder, dat staat er op streamingdienst Videoland de driedelige documentaireserie ‘Twins of Gold’ voor je klaar.