Film & Serie

Vanaf vandaag kijk je de keiharde waargebeurde film Papillon op Netflix

Vanaf vandaag kijk je de keiharde waargebeurde film Papillon op Netflix

Dit weekend nog tijd over voor een filmavond of middag? Dan is dit de tip van de dag. Vandaag is namelijk de super vette gevangenisfilm Papillon op Netflix verschenen. Charlie Hunnam speelt de gelijknamige titelpersonage in deze waargebeurde film.

De film gaat over Henri Papillon Charriere, op briljante wijze gespeeld door Hunnam. Papillon is veroordeeld voor moord op Roland Legrand, een bekende pimp. Hij wordt overgeplaatst naar het beruchte Devil’s Island in Frans Guyana. Deze gevangenis staat bekend als de meest gevaarlijke en beruchte en het feit dat het onmogelijk is om van het eiland te ontsnappen.

Papillon is toch overtuigd dat dit hem zal lukken en probeert op legendarische wijze het tegendeel te bewijzen. Het enige probleem? Hij heeft geld nodig om te ontsnappen en Henri is volledig platzak.. Hij bundelt de krachten met Louis Dega, een veroordeelde fraudeur. Dega en Papillob zijn in alles het tegenovergestelde van elkaar, maar gaandeweg leren ze elkaar steeds beter kennen.

Papillon uit 2017 is een remake van de gelijknamige film uit 1973 met in de hoofdrollen Steve McQueen en Dustin Hoffman. Check alvast de trailer hieronder en we wensen je veel kijkplezier, het is namelijk echt een aanrader!