Women

Valeriya Bearwolf heeft alles waar een man van droomt

Valeriya Bearwolf instagram

Rusland komt dagelijks in het nieuws vanwege de oorlog, die de hele wereld in zijn greep houdt. Gelukkig zijn er ook nog mooie dingen te vinden waar we het land mee kunnen associëren, zoals de zeer aantrekkelijke Valeriya Bearwolf. Deze knappe brunette is een zeer populaire influencer, en vliegt de hele wereld over voor haar werk als internationaal model en content creator.

Model en influencer

De knappe Valeria werd in november 1996 geboren in Moskou. Haar achternaam is Vasilevskaya, maar ze heeft zichzelf de naam Bearwolf gegeven omdat die naam makkelijker is uit te spreken. Ze is op social media dus bekend onder de naam Valeriya Bearwolf, en heeft een gigantische fanbase op verschillende platformen. Haar landgenote, de eveneens Russische Sveta Bilyalova is ook razend populair op de socials.

Valeriya begon in februari 2019 met het plaatsen van filmpjes op TikTok, het platform waar we Juultje Tieleman ook van kennen. Ze werd door haar aantrekkelijke uiterlijk en vrolijke dansjes al snel een internetsensatie, en vergaarde miljoenen volgers in de afgelopen vier jaar. Op het moment van schrijven heeft de Russische schone maar liefst 13,7 miljoen volgers op TikTok, en daar harkt ze flink wat geld mee binnen.

Valeriya Bearwolf is ook een hit op Instagram

De Russische brunette weet niet alleen op TikTok miljoenen volgers te betoveren, ze is ook op Instagram een regelrechte hit. Ze siert regelmatig de tijdlijnen van haar 1,2 miljoen volgers, en werkt net zoals Ina Orlova samen met verschillende kledingmerken. De knappe Valeriya Bearwolf heeft het dus goed voor elkaar. Naast haar bezigheden op social media is ze ook actief als personal trainer.

In ons land staat Naomy van Beem klaar om het beste uit sporters te halen, maar in Moskou staan de mannen zonder twijfel graag in de rij om een sportief lesje van Valeriya te krijgen. Als ze niet aan het werk is dan gaat ze graag op vakantie, en kleurt ze haar afgetrainde lichaam bij op de stranden van tropische vakantiebestemmingen. Het is niet zo gek dat ze een gigantische fanbase heeft, want deze Russische schoonheid is een prachtige verschijning.