Valentijnsfilms, Netflix
Film & Serie

6 Beste Valentijnsfilms voor mannen op Netflix

Wij hebben de 6 beste Valentijnsfilms op Netflix voor jou op een rijtje gezet. Je hebt het waarschijnlijk wel gemerkt: Valentijnsdag staat weer voor de deur. Het is de dag van de liefde en dan word je dus ook weer overspoeld met romantische films. Gelukkig staan er op Netflix meer dan genoeg films over liefde die ook geschikt zijn voor mannen.

6 Valentijnsfilms op Netflix

Niet alle romantische films op de streamingdienst zijn vreselijk. Ook bekende acteurs als Ashton Kutcher, Justin Timberlake en Ryan Gosling hebben er in hun carrière in gespeeld.

Daarom hebben wij zes films geselecteerd die passen bij Valentijnsdag. Staat er dus voor jullie een film op de planning? Check dan één van de onderstaande suggesties.

6 Beste Valentijnsfilms voor Mannen, Netflix

6. Friends With Benefits

Eén van de meest leuke romantische komedies blijft ongetwijfeld Friends With Benefits. De hoofdrollen worden gespeeld door de duo Justin Timberlake en Mila Kunis.

Wanneer er een vriendschap ontstaat, komen zij op het idee om hun platonische vriendschap een duwtje in de rug te geven door met elkaar de liefde te bedrijven – maar is dat wel zo slim?

5. No Strings Attached

No Strings Attached lijkt veel op Friends With Benefits. Een grappig detail: wij mogen graag naar Natalie Portman kijken. De actrice speelt in deze film samen met Ashton Kutcher.

Samen met Portman (Black Swan) speelt hij een stel dat geen toewijding en vaste relatie met elkaar wil aangaan. Maar is seks alleen wel genoeg – of speelt er toch meer?

4. The Break-up

Jennifer Aniston is altijd mooi meegenomen. De prachtige actrice speelt in The Break-Up een nette vrouw, die samenwoont met haar partner Gary (Vince Vaughn).

Gary is juist het tegendeel en al gauw leiden de spanningen tot het einde van hun relatie. Eén probleem: zij willen allebei niet het huis uit. Dus wie gaat de strijd winnen?

3. Before We Go

Chris Evans kennen we ook wel als Captain America, maar hij bewijst ook prima in een romantische komedie Before We Go te kunnen spelen.

Als een vrouw wordt overvallen en haar spullen kwijtraakt, besluit Nick haar mee te helpen met het terugkrijgen van de gestolen spullen. Ondertussen worden zij verliefd op elkaar.

2. Two Night Stand

In Two Night Stand wordt een – ongeplande – tweede avond aan toegevoegd. Ze zijn namelijk ingesneeuwd en dus verplicht om meer tijd met elkaar door te brengen.

En dat is het begin van een bizar avontuur – maar ook bloeit er iets op tussen de twee. De film is inclusief een prachtige hoofdrolspeelster: model Analeigh Tipton.

Valentijnsfilms, Netflix

1. 365 Days

Deze topfilm bevat veel passie en seksuele scènes. Het verhaal gaat over een vrouw die het slachtoffer wordt van een dominante maffiabaas, en die haar bovendien gevangen houdt.

Ze krijgt precies één jaar om verliefd op hem te worden. Maar tijdens de gijzeling springen de vonker over. Is dit nu echte liefde? Bekijk hieronder alvast de trailer: