Life

Zo zorg je elke Valentijnsdag voor spektakel in de slaapkamer

spektakel

Het is vandaag Valentijnsdag. De dag van de liefde mag worden gevierd, en dat doen we massaal met cadeaus, etentjes, en stomende sessies in de slaapkamer. Maar hoe zorg je voor een absoluut spektakel in de slaapvertrekken? Dan hebben we het niet over een paar saaie slingers, nee, we hebben het over een erotisch vuurwerk waarbij de buren gehoorschade oplopen. Wij hebben de beste tips verzameld.

Spektakel in de slaapkamer

Je wilt ervoor zorgen dat je vriendin deze Valentijnsdag nooit meer vergeet. We hebben eerder 7 spannende date ideeën behandeld, maar het kan nog spectaculairder. Als het goed is heb je de erotische aantrekkingskracht al opgebouwd door het geven van spannende cadeaus, zoals de Easytoys-lovebox. Vanavond is bij uitstek de beste avond om haar eens lekker te verwennen, in elke denkbare zin van het woord.

Er zijn ook dingen die niet moet doen tijdens Valentijnsdag, maar dat heb je al goed in je rode oortjes geknoopt, want deze avond wil je niet verpesten. We gaan er even vanuit dat je onze tips voor het kopen van lingerie voor je vriendin hebt nageleefd, dus niets staat jullie meer in de weg om vanavond de beste standjes voor gevorderden uit te voeren. Zet vooral een natuurfilm op, of verzin samen een zoekopdracht voor op Pornhub.

spektakel seks valantijnsdag

Valentijnsdag tussen de lakens

Als jullie besluiten om te gaan konijnen tussen de lakens, dan moet je onthouden dat er standjes zijn waar vrouwen een hekel aan hebben. Doe deze posities dus niet, anders eindigt jouw Valentijnsdag in een drama waar je kroonjuwelen het meeste last van hebben. Bouw dus eerst de spanning goed op door haar te teasen, en vertrouw op de cunnilingus tips die we eerder hebben gedeeld.

Als ze op een gegeven moment niet meer te houden is dan breng je de handige tips waarmee je vrouwen gek maakt in bed in de praktijk. Vanaf dat moment wordt jullie Valentijnsdag een erotische symfonie waarvan het hoogtepunt als het gezang van hemelse engelen nog dagen in jullie herinneringen zal blijven nagalmen. Voor singles hebben we trouwens ook een goede tip: er is niets mis met een romantische avond in het gezelschap van de Easytoys Masturbator.

spektakel slaapkamer