Geld & Carrière

Vakantieveilingen: 5 dagjes uit voor minder dan 10 euro

vakantieveilingen-dagjes-uit-minder-10-euro
(Foto: VakantieVeilingen)

We moeten meer en meer geld gaan besparen. Waar bespaar je het eerst op? Op de leuke dagjes uit. Tegenwoordig ben je met je gezin bestaande uit twee kinderen al bijna 200 euro kwijt aan tickets voor een dagje Efteling, en dan heb je nog niet eens iets gegeten. VakantieVeilingen is de ultieme bestemming voor avonturiers die willen gokken op de buitenkansjes. Voor een laag bedrag kun jij hier je hart ophalen en een activiteit plannen met de hele familie of vriendengroep. Wij hebben 5 dagjes uit opgezocht die je vaak voor minder dan 10 euro kunt scoren.

Hoe kan Vakantieveilingen zo goedkoop zijn?

VakantieVeilingen, opgericht in 2007 in Nederland, heeft een opmerkelijke reis doorgemaakt sinds het zijn bescheiden start kende op een zolderkamer. Het begon allemaal met een gedeelde passie voor spelletjes en de opwinding van winnen. Wat aanvankelijk als een experiment begon, groeide al snel uit tot een bloeiende website met jaarlijks meer dan 2,5 miljoen gelukkige winnaars. VakantieVeilingen heeft zich ontwikkeld tot een online veilingplatform dat een breed scala aan producten en ervaringen aanbiedt. Van keukenmachines tot dagjes uit, hotels, restaurants en sauna’s, de site heeft dagelijks duizenden actieve veilingen. Sommige veilingen zijn eenmalig en vereisen actieve betrokkenheid, terwijl andere herhaaldelijk beschikbaar zijn.

Een van de factoren die VakantieVeilingen in staat stellen om dergelijke aantrekkelijke prijzen aan te bieden, is hun samenwerking met externe verkooppartners. Deze partners zijn verantwoordelijk voor de verzending, bezorging en faciliteren van de gewonnen producten, waardoor VakantieVeilingen zich kan concentreren op het bieden van een platform waarop deze items worden aangeboden. Deze aanpak stelt hen in staat om een breder publiek aan te trekken en een gevarieerde markt te bedienen.
In de loop der jaren heeft VakantieVeilingen bewezen een innovatieve en spannende manier te bieden voor mensen om waardevolle items en ervaringen te bemachtigen, alles dankzij hun oorspronkelijke liefde voor spelletjes en winnen. Een perfecte manier dus om geld te besparen op jullie dagjes uit.

vakantieveilingen-dagjes-uit-minder-10-euro

1. Fotoshoot met vrienden of familie

Een fotoshoot met vrienden of familie is altijd een geweldige manier om bijzondere momenten vast te leggen. En het beste nieuws? Je kunt deze onvergetelijke ervaring via VakantieVeilingen vaak voor een schamele €1,- bemachtigen! Ja, je leest het goed. Deze geweldige deal komt regelmatig terug in de veiling, dus grijp snel je kans. Het kan trouwens ook een leuke gift vanuit jou voor het hele bedrijf zijn, want VakantieVeilingen geeft aan dat de fotoshoots plaats bieden aan groepen tot 100 personen. Sommige locaties bieden zelfs de mogelijkheid voor een buitenshoot.

Wat kun je verwachten? Een voorbespreking van de fotoshoot, professionele poseerinstructies, en natuurlijk een prachtige digitale foto zonder watermerk of logo om je herinnering te bewaren. De fotoshoot duurt ongeveer 45 minuten, afhankelijk van de aanbieder. Met meer dan 25 locaties om uit te kiezen, is er altijd wel een studio bij jou in de buurt. En als je meer foto’s wilt, kun je die gewoon bijbestellen. Dit kost natuurlijk wel wat extra geld. Zodra je de veiling hebt gewonnen, heb je 6 maanden de tijd om je prijs te verzilveren. vakantieveilingen-dagjes-uit-minder-10-euro

2. Online cursussen

Duik in de wereld van nieuwe vaardigheden en kennis zonder je portemonnee te plunderen. Zo kun je nu online cursussen en mini-opleidingen scoren voor minder dan 10 euro. Of je nu wilt leren beleggen, een buitenlandse taal wilt oppikken, wil leren fotograferen, BHV-training nodig hebt, jezelf wilt verdiepen in fotoshoppen, je auto theorie-examen wilt halen of zelfs droomt van een klein vaarbewijs, er is een breed aanbod van leuke en interessante cursussen.

Wat maakt deze cursussen nog aantrekkelijker? Je krijgt vaak een royale toegang van 30 dagen tot premium cursusmateriaal, en dat allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. Het enige wat je moet onthouden, is dat de kosten voor het uiteindelijke examen meestal niet zijn inbegrepen. Dus, als je een officieel certificaat wilt behalen, kun je dit erbij kopen. Maar als je gewoon plezier wilt beleven aan het leren van iets nieuws, dan zijn dit de ideale gratis online cursussen voor jou.

vakantieveilingen-dagjes-uit-minder-10-euro

3. Paintballen

Toch een van de meest klassieke activiteiten op VakantieVeilingen. Paintballen met je vriendengroep. Eén iemand in een hazenpak het veld over laten steken en rammen maar. Daarnaast kun je je wanen in een Call Of Duty-gameplay en kun je ervoor kiezen om te campen bovenop een truck of om juist het hol van de leeuw te zoeken. In verschillende steden in Nederland als Rotterdam, Almere, Nijmegen en Harderwijk kun je terecht. Vaak is de VakantieVeilingen-deal geldig voor 8 tot 12 personen en zit de beschermende kleding daarbij inbegrepen.

Een paintballsessie duurt zo’n 2,5 uur en ook ’s avonds kun je bij de meeste locaties terecht. Dit geeft heel eerlijk gezegd wel de allerbeste vibe. Per persoon krijg je bij aanvang 50 paintballetjes, maar we kunnen je nu al vertellen dat dat niet genoeg gaat zijn. Koop een aantal balletjes extra en hit je beste maten.

vakantieveilingen-dagjes-uit-minder-10-euro

4. Golfvaardigheidsbewijs halen

Wil je graag de kneepjes van het golfspel leren? Met de 2-daagse GVB-cursus, wordt dit nu wel heel toegankelijk. Deze cursus biedt een uitgelezen kans om het Golfvaardigheidsbewijs te behalen, waarbij je kunt kiezen uit maar liefst 11 locaties in Nederland. Tijdens de 2-daagse cursus, die één jaar geldig is na aanschaf, leer je alle basisbeginselen van golf, inclusief putten, chippen, en swingen. Ook krijg je toegang tot verschillende kortingsbonnen ter waarde van €150, waarmee je kunt besparen op golfspullen en andere gerelateerde producten.

Het behalen van het GVB brengt echter enkele bijkomende kosten met zich mee. Je dient €30 te betalen voor drivingrange-ballen en greenfees bij inschrijving van de cursus. Heb je geen eigen golfclubs, dan dien je €10 te betalen voor het huren van het materiaal bij ontvangst op de leslocatie. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat het theorie-examen GVB/HCP 54 alleen mogelijk is in combinatie met een lidmaatschap bij Golf Club Nederland (GCN), wat €85 per jaar kost. Dit lidmaatschap is essentieel om je GVB/HCP 54 pas te verkrijgen, waarmee je toegang krijgt tot golfbanen in Nederland en de rest van Europa.

vakantieveilingen-dagjes-uit-minder-10-euro

5. WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Deze kaarten gaan vaak voor €8 à €9 de deur uit. Ze zijn geldig voor twee personen. Dat betekent dus dat je voor zo’n €16,- lekker met het gezin en twee kinderen naar WILDLANDS in Emmen kan. WILDLANDS is, zoals zij zelf zeggen, geen gewoon dierenpark. Je beleeft er avonturen die je meeneemt naar verschillende werelden. Van de weelderige jungle tot de uitgestrekte savanne en zelfs het ijzige poolgebied. Je staat oog in oog met wilde dieren en ontdekt hun leefomgeving op een unieke manier.

Maar dat is nog niet alles. Een hoogtepunt van je bezoek is een ritje in de unieke achtbaan Tweestryd. De spanning en sensatie zijn gegarandeerd!
Je kunt in één dag een virtuele wereldreis maken, van klauteren in de jungle tot het spotten van neushoorns vanuit de Serenga Safari truck. Wandel te voet, verken per boot en ga op avontuur met de safaritruck. Het is een geweldig dagje uit, perfect voor gezinnen. Trouwens, de toegang voor kinderen tot en met 2 jaar gratis. Vergeet niet van tevoren te reserveren, want dat is verplicht.

vakantieveilingen-dagjes-uit-minder-10-euro