Life

Vakantietip nodig? Yacht Week Croatia is een week lang varen en feesten

Vakantietip nodig Yacht Week Croatia is een week lang varen en feesten 01

Heb je nog geen vakantieplannen en ben je op zoek naar een toffe bestemming voor jou en je vrienden? Dan is Yacht Week zeker iets voor bovenaan je lijstje. Een week lang met tientallen jachten, bikini babes, muziek en de nodige alcohol dobberen voor de kust van Kroatië. Klinkt ons als muziek in de oren!

De hele zomer lang organiseert The Yacht Week de mooiste party- en bootreisjes langs de kusten van Kroatië. In een groep van tientallen jachten bezoek je de mooiste baaien en stranden waar tevens elke dag feestjes op het water worden gegeven.

Vakantietip nodig Yacht Week Croatia is een week lang varen en feesten 02

Het concept is simpel en ook nog eens redelijk betaalbaar. Al vanaf een kleine 550 euro per persoon huur je met maximaal tien vrienden én vriendinnen voor een week een jacht inclusief schipper. Alleen je drank en eten – die je zelf mee aan boord mag slepen – komen daar nog bij.

Bang zijn dat het een sausage fest wordt hoeft niet, bij het boeken van je jacht moet de verdeling mannen en vrouwen namelijk gelijk zijn. Liever niet met een grote groep? Dan boek je voor 2 personen een cabine op één van de jachten.

Vakantietip nodig Yacht Week Croatia is een week lang varen en feesten 01

De échte diehard feestvierder zal er in een week gauw 2000 euro doorheen jagen, maar als je alle drank en eten van te voren inslaat kan dat een hoop schelen. Tijdens de trip heb je de mogelijkheid op een van de eilanden je voorraad aan te vullen, maar dan betaal je wel meteen de hoofdprijs.

Nog steeds niet overtuigd? Misschien dat onderstaande video van een van de Yacht Weeks je wel kan overhalen. Wij zijn er wel uit… we gaan naar Kroatië!

Alle info en mogelijkheden wat betreft boekingen vind je op de website van The Yacht Week.