Travel

Er lekker tussenuit in een huisje op een vakantiepark

Center parks - Landal

Wil jij er lekker tussenuit, een weekend, een midweek of een langere vakantie? Dan is een huisje huren op een vakantiepark een uitstekend idee. Of je nu op stap gaat met je partner, familie of vrienden, en of je nu rust zoekt of juist veel entertainment en activiteiten: een vakantiepark biedt voor elk wat wils. Het aanbod in Nederland is enorm groot, dus de accommodatie die perfect aansluit op jouw eisen en wensen zit er vast bij.

Welke vakantiepark aanbieder kies je?

Er zijn in Nederland veel aanbieders van vakantiehuisjes. Center Parcs is één van de grootste, zowel in Nederland als in diverse andere landen. Welk park je ook kiest,  je hebt altijd de vertrouwde Center Parcs kwaliteit. Andes gezegd, de garantie van een zorgeloos verblijf in een volledig ingerichte accommodatie op een park bomvol voorzieningen en activiteiten.

Center parks - Landal

Center Parcs biedt veel extra’s

Bij Center Parcs zijn de vele extra’s die de parken bieden altijd inbegrepen, zoals onbeperkt toegang tot Aqua Mundo, het subtropisch zwemparadijs. Volgens kenners hebben de parken Het Heijderbos, De Eemhof en De Kempervennen de meest spectaculaire zwemparadijzen in Nederland.

Maar ook bijvoorbeeld entertainment in de vorm van voorstellingen en allerlei activiteiten voor jong en oud. Daarbij komt dat je op elk park veel keuze hebt uit verschillende eetgelegenheden.

Toch is elk park weer uniek en biedt het net weer andere voorzieningen en activiteiten.  bieden. Je kunt er altijd gebruik van maken tijdens je hele verblijf, dus ook op je aankomst en vertrekdag.

Center parks - Landal

Een verblijf bij Landal GreenParks

Een andere grote aanbieder van vakantiehuisjes is Landal GreenParks. De organisatie heeft meer dan 100 vakantieparken, met in totaal zo’n 1500 accommodaties. Voornamelijk bevinden die zich in ons eigen land of net over de grens.

Bij Landal GreenParks kun je naast een vakantiehuisje ook bijvoorbeeld een appartement of chalet huren. Net als Center Parcs biedt ook Landal GreenParks veel extra voorzieningen zoals zwembaden, entertainment, restaurants, activiteiten en nog veel meer.

En ook bij Landal GreenParks geldt: elk park biedt weer andere extra’s en je geniet ervan tijdens je  volledige verblijf, van aankomst- tot vertrek. Kijk dus snel of er een perfecte last minute aanbieding voor jou bij zit.Center parks - Landal

De verschillen

Een verschil met Center Parcs is dat Landal GreenParks niet werkt met actiecodes of andere kortingen. Dat is een bewuste keuze van Landal GreenParks: ze willen graag zo transparant en duidelijk mogelijk zijn. Aan de andere kant heb je bij Center Parcs juist veel kortingsmogelijkheden: vroegboekkorting, lastminute korting en nog veel meer.