Life

Vakantieliefde succes: Do’s and Dont’s van Tinderen op vakantie

vakantieliefde-tinderen-vakantie-buitenland
(Foto: Unsplash) Tinder op vakantie werkt net even anders dan in je eigen land

Ben je van plan om op vakantie te gaan en wil je niet alleen nieuwe plekken ontdekken, maar ook nieuwe mensen ontmoeten? Tinder kan een geweldige manier zijn om lokaal te verbinden, te daten in het buitenland en misschien zelfs de liefde van je leven te vinden. Maar net zoals bij elke andere dating-app, zijn er bepaalde do’s en dont’s waar je rekening mee moet houden als je op vakantie gaat. 

Doe dit voor date succes in het buitenland

Waarom wachten tot je je hotel hebt bereikt om Tinder te openen? Schakel je app in zodra je uit het vliegtuig stapt. Dit geeft je de kans om alvast wat gesprekken te beginnen en misschien zelfs een date te plannen voor later op de dag. Zo benut je je tijd optimaal en heb je meer kansen om interessante mensen te ontmoeten. Daarnaast is het belangrijk om je radius niet te groot te maken, tenzij je van plan bent om naar andere nabijgelegen plekken te reizen.

Op vakantie heb je meestal maar beperkte tijd, dus het is belangrijk om duidelijk en direct te zijn in je Tinder-gesprekken. Geef aan wat je zoekt en wat je verwachtingen zijn. Als je op zoek bent naar een casual ontmoeting of juist naar iets serieuzers, wees daar dan eerlijk over. Dit helpt om misverstanden te voorkomen en zorgt ervoor dat je met mensen matcht die dezelfde intenties hebben. Ook moet je natuurlijk de juiste foto’s op je datingprofiel hebben!

datingapps vakantie tips

Vermijd dit op Tinder in het buitenland

Als je op een nieuwe locatie bent, is het belangrijk om je in de lokale cultuur te verdiepen. Dit geldt ook voor je Tinder-ervaring. Praat met mensen over hoe dames op die specifieke locatie zijn en wat de beste plekken zijn om je matches mee naartoe te nemen. Door meer te weten te komen over de cultuur en de lokale scene, krijg jij zeker meer matches op Tinder.

Wees niet te verlegen en toon interesse in de lokale bevolking. Veel dames vinden mannen van een andere cultuur juist heel interessant. Maak gebruik van het feit dat je op vakantie bent en een andere achtergrond hebt. Door open en zelfverzekerd te zijn, vergroot je je aantrekkingskracht en kun je onvergetelijke connecties maken. Ook moet je ervoor zorgen dat je bepaalde foto’s op je datingprofiel vermijdt om meer kans te maken op matches.

tinderen op vakantie