Urban Explorers nemen een kijkje in verlaten Wellness Centrum in Eindhoven

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Alsof het gebouw geëvacueerd is en er nooit meer iemand is teruggekeerd, zo ziet dit verlaten Wellness centrum in Eindhoven eruit. Van zeepjes tot shampooflessen, alles – maar dan ook echt alles – is achtergelaten en blijven liggen. Totdat deze Urban Explorers een kijkje namen.

In het centrum van Eindhoven was er ooit het welness centrum Sauna Prinsejagt, maar deze ging failliet en een doorstart zat er niet meer in. De oud-eigenaren hebben na het faillissement de biezen gepakt en zijn vertrokken zonder ook maar één ding mee te nemen.

Bizar, maar het levert tegelijkertijd ook bijzonder beelden op. Alsof de tijd heeft stilgestaan gingen de Urban Explorers van het YouTube-kanaal Urbex Kaoclan op onderzoek uit!

https://www.youtube.com/watch?v=iOd5ghsthzo

Jägermeister lanceert Limited Edition bruisbal cadeauset

Oorspronkelijk was Jägermeister bedoeld als een geneesmiddel. Het werd gebruikt tegen een hardnekkig kuchje tot en met problemen met de ingewanden. In Duitsland wordt...