Urban Bozz vervolgt Peaky Blinders lijn met 3 delige pakken
Style

Urban Bozz vervolgt Peaky Blinders lijn met 3-delige pakken

Als fan ben je waarschijnlijk op de hoogte van de toffe Peaky Blinders geïnspireerde collectie van Urban Bozz in samenwerking met Shelby Brothers. De toffe outfit opties om je in de stijl van Tommy, Arthur of John te kleden zijn nu nóg uitgebreider: hier is de nieuwste collectie vintage look tweed pakken. Geheel in Peaky Blinders-stijl natuurlijk!

Van een klassiek Herringbone-patroon tot en met een aardegroen driedelig pak: met maar liefst 18 verschillende varianten ben je verzekerd van een Peaky suit dat precies is zoals jij ‘m hebben wil. Er staat in ieder geval 1 ding vast: uit deze collectie heb je gegarandeerd een authentiek jaren ’20 stijl pak.

Alle pakken uit deze nieuwe collectie zijn daarbij ook nog eens volledig made-to-measure, wat inhoudt dat elk pak specifiek op basis van de afmetingen van jouw lichaam wordt gemaakt. Hoe dat werkt? De pakken bestaan uit een pantalon, gilet en jasje. Bij het bestellen vul je een uitgebreide matenlijst in. Hoe specifieker je meet, des te beter het eindresultaat! Vervolgens wordt jouw Peaky suit helemaal naar jouw wensen en precies op maat gemaakt.

De Peaky Blinders inspired pakken zijn exclusief verkrijgbaar bij Urban Bozz. Hier vind je ook de eerder uitgebrachte Peaky Blinders geïnspireerde kleding en andere accessoires die nog wel eens goed bij je nieuwe suit zouden kunnen passen. Maak je look compleet met bijvoorbeeld een toffe pet, bretels, boots of een tas.

Om je nog verder te inspireren wordt de nieuwe collectie gepresenteerd met uniek, gruwelijk beeldmateriaal. Ben je al enthousiast? Bekijk dan deze bijzondere lancering foto’s van de nieuwe collectie hieronder.

peaky blinders suit

charlie suit grey 002

DSC 0046

finn suit grey 002

grey 1

tommy suit blue 002