undercover seizoen 3 trailer
Film & Serie

Undercover seizoen 3: Netflix trakteert fans op nieuwe trailer en releasedatum

Groot nieuws voor fans van de serie Undercover en Ferry Bouwman. Op 21 november verschijnt seizoen 3 eindelijk op Netflix. Ons advies: neem dus vrij en ga de hele dag keihard bingen. Om alvast in de mood te geraken heeft Netflix ook een nieuwe trailer gepubliceerd. Wij kunnen niet wachten!

Undercover seizoen 3 trailer

We hoeven nog maar iets minder dan een maand te wachten tot eindelijk het derde seizoen van Undercover zal verschijnen. Om jou alvast lekker te maken heeft Netflix een nieuwe trailer gedeeld. Daarin zie je onder andere, spoiler alert spoiler alert, dat druglord Ferry en ex-agent Tom samen gaan werken.

In deze nieuwe teaser zie je dat ze, om verder te komen, samen gaan werken. Een samenwerking die voor beiden toch erg ingewikkeld lijkt te zijn. Er is logischerwijs, na de voorgeschiedenis, weinig vertrouwen in elkaar. Het was ten slotte Tom die Ferry het liefst achter de tralies zag verschijnen. Ene plottwist die erg interessant is.

undercover seizoen 3 trailer release datum

Release datum Undercover seizoen 3

Undercover seizoen 3 zal dus op 21 november verschijnen op Netflix. We hebben helaas ook minder goed nieuws. Er komt namelijk acht weken lang elke zondag een nieuwe aflevering. Je kunt dus niet de gehele serie in een keer bingen.

Jouw geduld wordt dus op de proef gesteld, maar dan heb je wel iets om elke week naar uit te kijken. Om je tegemoet te komen kun je hieronder de nieuwe teaser bekijken. Kijk jij ook zo uit naar het nieuwe seizoen?