Releasedatum van Undercover seizoen 3 eindelijk door Netflix onthult
Film & Serie

Releasedatum van Undercover seizoen 3 eindelijk door Netflix onthult

Het heeft even geduurd, maar het is eindelijk bekend gemaakt wanneer Undercover seizoen 3 zal verschijnen. Netflix onthulde vandaag in een officiële teaser dat Undercover seizoen 3 in november te zien zal zijn. 

Undercover seizoen 3 releasedatum

Fans en volgers van de Netflix hitserie hadden het nieuwe seizoen eigenlijk al in september verwacht. Tom Waes, die de hoofdrol van Bob Lemmens speelt, verklapte namelijk eerder dit jaar dat Undercover seizoen 3 al in september online zou komen. Helaas moeten we nu wat langer wachten.

De releasedatum van Undercover seizoen 3 staat nu namelijk officieel op 21 november. Vanaf die dag zullen er wekelijks nieuwe afleveringen op Netflix verschijnen. Als we uitgaan van 21 november is dat elke zondag dus. Netflix maakt ook bekend dat het derde seizoen uit acht afleveringen bestaat.

Releasedatum van Undercover seizoen 3 eindelijk door Netflix onthult

De teaser, die hieronder is te zien, geeft al redelijk veel informatie weg. Zo zien we dat Ferry Bouman, gespeeld door Frank Lammers, vervroegd wordt vrijgelaten en een baan moet zoeken.

Undercover seizoen 3 teaser

Bob is ontslagen als agent en heeft een strafzaak aan hem hangen die met een gevangenisstraf kan eindigen. Ferry is zelf net uit de gevangenis en ziet dat zijn plek als XTC-baron is overgenomen door een andere bende. Deze nieuwe, sterkere bende is beter georganiseerd en wordt geleid door Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven and Nazmiye Oral).

Alles staat op scherp als een jonge undercover agent wordt vermoord, de politie vermoedt een mol. Patrick Diericks (Jeroen Van Der Ven) ziet daarom maar een oplossing: Bob vragen om undercover de bende Bulut te infiltreren om de moordenaar op te sporen.

Dit in ruil voor het seponeren van zijn zaak. Bob ziet geen andere uitweg en gaat akkoord met het levensgevaarlijke voorstel. Maar dan komt hij Ferry Bouman tegen… Bekijk de teaser van Undercover seizoen 3 hieronder: