Undercover Seizoen 3, Netflix
Film & Serie

Undercover seizoen 3: Netflix dropt releasedatum

Goed nieuws: de releasedatum van Undercover seizoen 3 is onthuld door niemand minder dan de Vlaamse acteur Tom Waes. En die komt sneller uit dan je denkt! De Netflix-serie is populairder dan ooit en houdt ons al een tijd op het puntje van onze stoel. De acteur die Bob Lemmens speelt, vertelde in RTL Boulevard dat een nieuwe reeks afleveringen in september gaat beginnen op de Amerikaanse streamingdienst.

Undercover seizoen 3

Het tweede seizoen eindigde met een redelijk gesloten einde. Aan RTL Boulevard vertelt Waes dat de opnames van seizoen drie op dit moment nog aan het draaien zijn. Ook is de releasedatum inmiddels bekend. Het nieuwe seizoen kunnen we volgens de acteur in september op Netflix verwachten.

De misdaadserie volgt het verhaal van de harde drugscrimineel Ferry Bouman (Frank Lammers), één van de grootste xtc-producenten. Daarnaast speelt Tom Waes Bob Lemmens, die een undercover-agent is. Hij begint een zaak tegen zijn aartsrivaal Bouman – maar dit gaat niet over een nacht ijs.

Undercover Seizoen 3, Netflix

Ferry: de film

Frank Lammers krijgt een eigen film. Na het succes van Undercover, zal er een film met de toepasselijke naam Ferry verschijnen. Helaas komen niet alle personages terug. Tom Waes en Anna Drijver zullen ontbreken, omdat het een prequel is en zich afspeelt voor de gebeurtenissen uit de serie.

Het is nog niet bekend wanneer de film te zien zal zijn op de populaire streamingdienst. Ferry zegt hierover: “Maar dan heb je in ieder geval genoeg tijd om biertjes te kopen, worstenbroodjes en het tegen al je vrienden te zeggen.” In ieder geval zal de film dit jaar verschijnen.

Undercover Seizoen 3