Film & Serie

Drugsbaas Ferry Bouwman uit Undercover krijgt eigen film

undercover, film

PSV-supporter, Jumbo-legend en geweldig acteur Frank Lammers, beter bekend als Ferry Bouwman, krijgt een eigen film. Na het succes van de Netflix-serie ‘Undercover’, zal er een film met de toepasselijke naam ‘Ferry’ verschijnen. In een video legt hij uit wat ons te wachten staat.

Eigen film voor Netflix-hit Undercover

Frank Lammers neemt ons op een geniale manier door de klachten over Belgen die we niet verstaan in de serie. “Er zitten geen onverstaanbare Belgen in, wel onverstaanbare Brabanders”, zegt hij lachend. “De ondertiteling zit nog steeds rechtsonder, maar je kan het natuurlijk ook proberen zonder.”

Helaas komen niet alle personages terug in de serie. Peter (Tom Waes) en Anouk (Anna Drijver) zullen sowieso ontbreken. Dit komt omdat het een prequel is en zich afspeelt voordat deze elkaar zullen ontmoeten.

Sterrencast

Toch komen er wel een aantal andere oude bekenden terug, denk aan John. Ook worden er nieuwe supersterren toegevoegd aan de cast. Niemand minder dan Monic Hendrickx (Penoza) en Huub Stapel (De Lift) zullen te zien zijn in de film.

Het is nog niet bekend wanneer de film te zien zal zijn op Netflix. Ferry zegt hierover: “Maar dan heb je in ieder geval genoeg tijd om biertjes te kopen, worstenbroodjes en het tegen al je vrienden te zeggen.” In ieder geval zal de film dit jaar verschijnen.