uncharted
Film & Serie

Trailer nieuwe Uncharted film uitgebracht en fans worden gek

De trailer van de aankomende Uncharted film met Tom Holland in de hoofdrol als avonturier en schatzoeker is eindelijk uitgebracht! Fans van de populaire videogame kijken al jaar en dag uit naar de film, en mogen nu eindelijk een datum in hun agenda schrijven.

Uncharted de film

In de video krijgen we voor de eerste keer een blik van Tom Holland als hoofdrolspeler Nathan Drake. In de trailer zien we een verscheidenheid aan gruwelijke actiescènes die doen denken aan Uncharted 3: Drake’s Deception. Ook zien we Mark Wahlberg als Victor “Sully” Sullivan, Nathan Drake’s mentor en beste vriend.

Hoewel er nog relatief weinig bekend is over de nieuwe film, zal de productie waarschijnlijk het oorsprongsverhaal vertellen van Nathan Drake. Toch hebben fans wat verwarring geuit over de trailer, aangezien het zich lijkt af te spelen tijdens de derde game van de franchise.

uncharted de film

Populaire videogame

Uncharted is gebaseerd op de enorm populaire videogame serie die in 2007 voor het eerst op de PlayStation 3 werd gelanceerd. Nathan Drake, ingesproken door Nolan North, speelt de hoofdrol als een schatzoeker die avonturen beleefd die je alleen in actiefilms ziet.

In 2008 werd er voor het eerst gespeculeerd over een potentiële film. Nu, 13 jaar later, lijkt het dan toch eindelijk te gebeuren. Als de film zo populair wordt als de game is geweest, mogen we ons opmaken voor een spektakel in de bioscoop.

Verfilming

Als je meer wil weten over het verhaal voordat de film uitkomt, kun je de originele trilogie het beste spelen via Uncharted: The Nathan Drake Collection op de PlayStation 4. Deze bundel heeft alle drie de delen van de games verwerkt in één.

Dit is trouwens niet de eerste keer dat er een verfilming wordt gemaakt van een populaire videogame. Niet lang geleden werd de eerste trailer van de nieuwe live-action serie The Last Of Us uitgebracht. Uncharted de film is vanaf 18 februari 2022 te bekijken in de bioscoop.