Uitzicht op Lions Head vanuit de dikste villa in Kaapstad 02
Life

Uitzicht op Lions Head vanuit dé dikste villa in Kaapstad!

De luxe villa bestaat uit zes slaapkamer en zeven verdiepingen met een adembenemend uitzicht over de zee en de Lions Head berg. Het huis werd gebouwd voor een Brits echtpaar dat in Kaapstad woont. 

Als inspiratiebron voor de woning werd de Lions Head gebruikt. De gevel werd daardoor bewust donker gemaakt, zodat hij goed in de omgeving zou op gaan. De zon is van grote invloed op het pand waardoor er op de onderste verdiepingen gebruik is gemaakt van schermen, luiken en lamellen.

De buitenkant van het gebouw is bekleed met poedercoat aluminium waardoor er een robuuste look is ontstaan. Aan de binnenkant is er walnoot hout gebruikt wat een warme uitstraling geeft. Ook zijn er verschillende accenten van zwart marmer en glas aan het ontwerp toegevoegd.

Bekijk hieronder de foto’s!

Uitzicht op Lions Head vanuit de dikste villa in Kaapstad 03 Uitzicht op Lions Head vanuit de dikste villa in Kaapstad 04 Uitzicht op Lions Head vanuit de dikste villa in Kaapstad 05

Uitzicht op Lions Head vanuit de dikste villa in Kaapstad 06 Uitzicht op Lions Head vanuit de dikste villa in Kaapstad 07 Uitzicht op Lions Head vanuit de dikste villa in Kaapstad 08 Uitzicht op Lions Head vanuit de dikste villa in Kaapstad 09 Uitzicht op Lions Head vanuit de dikste villa in Kaapstad 10