uitklapbare camper Whale Trailer Cabin
Travel

Deze uitklapbare camper beschikt over alles wat een reiziger nodig heeft

De afgelopen paar jaar zijn mensen meer gaan genieten van de kleine dingen in het leven. Reizen is hier een goed voorbeeld van. Snelle vluchten naar het buitenland nemen in populariteit af, en reizigers zijn opzoek naar alternatieve luxe reismiddelen. Neem bijvoorbeeld het ‘Whale Trailer Cabin’ concept, ontworpen door Hu Yong.

Whale Trailer Cabin

De camper van Hu Yong heeft zijn naam te danken aan het feit dat dit indrukwekkend staaltje design veel weg heeft van een walvis. Maar laat je niet misleiden door de op het oog kleine omvang. De Whale Trailer Cabin is namelijk groter dan je denkt.

Echter, eenmaal gekampeerd en uitgeklapt veranderd de Whale Trailer Cabin in een droomhuis, compleet met een woonkamer, een volledig uitgeruste uitklapbare keuken, een badkamer en slaapkamer. Het kan een groep van maar liefst 4 personen huisvesten.

uitklapbare camper whale trailer cabin

De uitklapbare keuken is een slim bedacht concept en zorgt ervoor dat buiten koken naar een hoger niveau getild wordt. Het enige wat je hoeft te doen als het bijvoorbeeld gaat regenen is het geheel naar binnen schuiven.

Het woonoppervlak wordt daarnaast bijna verdubbeld doordat het voorste gedeelte van de camper kan dienen als uitschuifbare slaapkamer. Tenslotte kan het dak van de Whale Trailer Cabin verhoogd worden, wat voor veel meer ruimte en licht zorgt.

uitklapbare camper

Uitklapbare camper

Het komt erop neer dat de ontwerper fantastisch werk heeft geleverd, mede door het opvallende uiterlijk, wat verbazingwekkend veel lijkt op een walvis. De keuze van de verf draagt hier alleen nog maar meer aan bij.

Helaas bevindt de Whale Trailer Cabin van ontwerper Hu Yong zich in de vroege ontwikkelingsfase voor productie. Er is dus nog niks duidelijk over de eventuele beschikbaarheid. We zullen dus nog even moeten afwachten.

Luxueuze Reismiddelen

Is de Whale Trailer Cabin misschien toch niets voor jou? Voor de meer compacte reiziger ontwierp Polydrops een minicamper. Of houdt je toch meer van een luxe camper? Dat kost je 2 miljoen euro, maar dan heb je ook wel echt iets.