Media

UFC 281: gevechten, kijkopties en intense staredowns

UFC 281 gevechten kijkopties en intense staredowns

Aankomend weekend vallen er weer raken klappen op het jaarlijkse Madison Square Garden Arena evenement. Er staan een paar hoogwaardige partijen op het programma, waaronder titelverdediger in het middengewicht Israel Adesanya tegen Alex Pereira. Maar er is nog meer. Wij vertellen je alles over UFC 281, en we hebben een aantal keiharde staredowns om het compleet te maken.

UFC 281 titelgevechten

Zondag 13 november zal de UFC 281 plaatsvinden tijdens het Madison Square Garden Arena evenement in New York. De hoofdrolspelers tijdens dit evenement zijn Israël Adesanya en Alex Pereira. De twee zullen het rond 04:00 Europese tijd tegen elkaar opnemen. Je zal dus je wekker moeten zetten voor deze wedstrijd. Gaan we Conor McGregor ook in het publiek zien? Er zijn namelijk nog twee gevechten waar we tijdens dit event graag even voor gaan zitten.

We gaan namelijk ook zien hoe Dustin Poirier het op gaat nemen tegen Michael Chandler, het zijn beiden keiharde gladiatoren, dus dat belooft wat. In de hoek van de vrouwen gaat de Chinese Zhang Weili het opnemen tegen titelverdedigster Carla Esparza. Daarnaast zullen er nog elf andere wedstrijden worden gevochten in het wereldberoemde stadion. Als we naar de staredowns kijken dan kunnen we vuur verwachten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door UFC (@ufc)

Kijkopties voor UFC

Vroeger kon je nog weleens gratis kijken naar een gevecht van UFC, maar dat zit er bijna niet meer in. Je kunt een UFC abonnement afsluiten op Discovery+, dat kost €5,99 per maand of €59,99 per jaar, dat is dan inclusief pay-per-view. Voor echte UFC-fans is dit een koopje want Amerikanen betalen significant meer voor hetzelfde abonnement. Sinds Discovery alle uitzendrechten heeft opgekocht is dit de goedkoopste en beste optie.

Je kunt er ook voor kiezen om een UFC Fight Pass te kopen op de website van UFC. Je kunt dan alleen de gekochte pay-per-view event kijken, maar wel live uiteraard. Je betaalt voor een Fight Pass abonnement €9,99 per maand, of €85,99 per jaar. We begrijpen nu wel waarom het vermogen van Dana White maar blijft groeien. The Ultimate Fighting Championship is een lucratieve business.