Tech

De ‘Tyrannophone’ is een iPhone 13 met een 80 miljoen jaar oude dinosaurus tand

Tyrannophone

Heb jij een fascinatie voor dinosaurussen, en heb je interesse in een echte tyrannosaurus tand op de achterkant van je telefoon? Dan is deze gadget zeker iets voor jou. Het Russische Caviar is helemaal klaar voor de onthulling van de iPhone 13 Pro Tyrannophone, die wordt geleverd met een 80 miljoen jaar oud tandfragment van een T-Rex.

Tyrannophone

De Tyrannophone maakt deel uit van de nieuwste limited edition ‘Tera-serie’ van het Russische merk Caviar. Het oog van de dinosaurus is gemaakt van echt barnsteen, terwijl de beeltenis van de dinosaurus is gemaakt van titanium. De telefoon komt in beperkte oplage (er zijn slechts zeven van gemaakt).

Bij de beschrijving van de exclusieve telefoon zegt Caviar het volgende: ‘De unieke iPhone 13 Pro Tyrannophone is versierd met een 3D-afbeelding van een dinosauruskop die de harten van al je concurrenten angst aanjaagt met een blik van zijn gele oog, gemaakt van puur barnsteen.’

Tyrannophone

‘De roofzuchtige grijns van het monster is niet alleen een decorelement, maar ook een element van exclusiviteit en uniciteit. Een van de tanden van het omhulsel is echt! Het bevat een fragment van een echte Tyrannosaurus-tand, 80 miljoen jaar oud,’ sluit de beschrijving af.

Verschillende modellen

De nieuwste aanwinst van Caviar is beschikbaar in het iPhone 13 Pro-model, wat een prijs heeft van $ 8.610, of de iPhone 13 Pro Max, die $ 9.150 kost. ‘Dit angstaanjagende exclusieve model is alleen verkrijgbaar in 7 stuks, dus schiet op om de eigenaar te worden van de formidabele en meedogenloze iPhone 13 Pro Tyrannophone!’

Tyrannophone

Nieuwste gadgets

De ontwikkeling van nieuwe bijzondere items staat nooit stil. De Tyrannophone is hier slechts een voorbeeld van. Zo bracht Ray-Ban eerder dit jaar in samenwerking met Facebook de Ray-Ban Stories uit, een stijlvolle bril met ingebouwde camera. Of X-box en Gucci die een samenwerking aankondigen. What a world we live in.