Tuningsbedrijf Abt bouwt VW Transporter om tot dikke A-Team bus

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Hoogstwaarschijnlijk heb je na het lezen van deze titel al de tune van The A-Team in je hoofd. Daar hadden ze bij Tuningsbedrijf Abt ook last van, en dus besloten ze een Volkswagen Transporter om te bouwen naar een hele dikke A-Team bus.

Met wat gesleutel en een software-beurtje wist tuner Daniel Abt het vermogen van de 2.0 TDI naar 235 paarden te brengen met een koppel van 490 Nm. Niet slecht voor een Transporter.

Maar een A-Team bus is pas een A-team bus als als er een rode streep en driekleurige lak op zit. Alleen de bullbar en de lampen op het dak ontbreken nog.

Tuningsbedrijf Abt bouwt VW Transporter om tot dikke A Team bus 2

Daniel nam zijn kersverse project mee naar de grote VW-meeting in het Oostenrijkse Wörthersee, waar hij zijn nieuwe A-Team bus aan het publiek liet zien. Oh ja, hij had ook zijn Abt Volkswagen Golf meegenomen.

Ziet er ook niet verkeerd uit, toch? En zoals Hannibal zou zeggen: “I love it when a plan comes together”. Check de foto’s hieronder!

Tuningsbedrijf Abt bouwt VW Transporter om tot dikke A Team bus Tuningsbedrijf Abt bouwt VW Transporter om tot dikke A Team bus 1 Tuningsbedrijf Abt bouwt VW Transporter om tot dikke A Team bus 4 Tuningsbedrijf Abt bouwt VW Transporter om tot dikke A Team bus 5

SourceTopGear

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....