true story
Film & Serie

Alles wat we weten over de Netflix Miniserie ‘True Story’ met Kevin Hart

De nieuwe spannende misdaadthriller miniserie met Kevin Hart en Wesley Snipes in de hoofdrollen zal deze maand nog verschijnen op Netflix. Wij hebben alles op een rijtje gezet wat je moet weten over deze zevendelige serie.

True Story

True Story is een Netflix Original misdaad-thriller miniserie, gemaakt door Eric Newman, die je onder andere kan kennen van de hitseries Narcos en Narcos: Mexico. Naast de hoofdrol is Kevin Hart ook intensief betrokken bij True Story als uitvoerend producent. Hij speelt de hoofdrol samen met Charles Murray (Luke Cage).

De eerste drie afleveringen van True Story zijn geregisseerd door Stephan Williams, die onder andere werkte als regisseur voor series als Lost en Watchmen. Zoals eerder vermeld zullen de grotere rollen weggelegd zijn voor Kevin Hart en Charles Murray. Ook zal Wesley Snipes van de partij zijn.

true story

Verhaallijn

De synopsis voor True Story is inmiddels bekendgemaakt door Netflix: “Een tourstop in Kid’s geboorteplaats Philadelphia wordt een kwestie van leven en dood voor een van ’s werelds beroemdste komieken.” Dit is overigens één van de eerste keren dat Kevin Hart in een niet-comedy productie gaat spelen. In een interview zei de comedian hier het volgende op:

“Dit was een kans voor mij om buiten mijn norm te treden en deel te nemen aan een genre in het vak waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zou bereiken. Ik wilde er zeker van zijn dat het iets was dat ik kon doen en dat mijn fans er in zouden geloven, het zouden respecteren en erop zouden reageren: ‘We hebben hem echt zijn best zien doen om hier te komen.'” True Story is vanaf 24 november te zien op Netflix.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Check dan ook eens onze andere lijstjes: