trio-in-relatie-goed
Life

Onderzoek: is een trio hebben met je partner positief voor je relatie?

Een recente studie suggereert dat trio’s een positieve ervaring kunnen hebben op mensen die in een relatie zitten. Uit het onderzoek dat werd uitgevoerd bleek dat stellen die deelnamen aan trio’s over het algemeen een welwillende ervaring hadden.

Is een trio goed voor je relatie?

Wat opmerkelijk is aan het onderzoek is dat trio’s vooral voor stellen in toegewijde relaties als een positieve ervaring werd gezien, in tegenstelling tot mensen die er een meer casual levensstijl op nahielden.

De hoofddocent van de studie aan de Duluth-universiteit was Ashley E. Thompson. Ze zei hierover: “Het onderzoeksprogramma is vooral bedoelt om alles wat met monogamie te maken heeft te onderzoeken.’

een trio hebben

Meeste trio ervaringen positief volgens onderzoek

Want wat blijkt? Een extra persoon onder de lakens is een ideale manier om je seksuele identiteit te verkennen, evenals een goed alternatief voor monogamie. De studie bestond uit 276 heteroseksuele paren, 217 mannen en 59 vrouwen.

Deelnemers beantwoordden een vragenlijst over hun meest recente trio met gemengde seksen. Veruit de meeste mensen gaven aan het een positieve ervaring te hebben gevonden, en het ook te willen herhalen.

een trio hebben

Seksleven verbeteren en experimenteren

Als die fantasie nu dan eindelijk werkelijkheid lijkt te gaan worden, is het altijd slim om je eerst even in te lezen. Je wilt natuurlijk niet onvoorbereid onder de lakens duiken als je een liefdesdriehoek gaat ervaren.

Dit zijn 6 perfecte standjes voor die spannende trio. Over goede relaties gesproken – onlangs gaf een model haar vriend een wel heel uniek cadeau. Je raadt het al – een trio. Over een perfect verjaardagscadeau gesproken. Meer lezen op het gebied van lifestyle? Check dan ook eens: