Women

Model geeft haar vriend uniek cadeau: trio met een andere vrouw

vrouw doet trio cadeau aan vriend bonnie locket

Ben jij nog op zoek naar een leuk verjaardag of kerstcadeau? Dan is dit wellicht leuke inspiratie. Instagram/OnlyFans-model Bonnie Locket, een dame met bijna een miljoen volgers op Insta, weet in ieder geval al wat ze aan haar vriendje voor kerst zal gaan geven. En het mooiste? De hele wereld mag dit weten en er van meegenieten.

OnlyFans-model doet trio kado

De prachtige 33-jarige Bonnie geeft haar man dan namelijk een kado waar hij al 10 jaar op wacht. Ze zegt er zelf het volgende over: Als je dit leest schatje, ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik al onthuld heb wat je kerstcadeau dit jaar is. Ik heb op een avondje uit een vrouw ontmoet die absoluut perfect is voor dat trio waar we altijd al over gepraat hebben, maar nooit dachten dat we dit zouden doen.”

Bonnie Locket wist vanaf het begin van hun relatie al dat dit de ultieme droom was van haar man. De geluksvogel moet nu dus nog drie maanden wachten tot zijn grote wens in vervulling gaat. Stiekem denken we dat het eigenlijk ook een fantasie van Bonnie zelf is. Ze deelt het namelijk met de gehele wereld, zoals ze wel meer deelt met de hele wereld:

De perfecte vrouw voor deze klus

Het feit dat Bonnie ‘de perfecte vrouw’ is tegengekomen voor deze trio gaf de doorslag. Tijdens een avondje stappen kwam ze een vrouw tegen en binnen no time was ze overtuigd: dit is de vrouw voor deze klus. Ze wisselden nummers uit en van het een kwam het ander. Op kerstavond komt de dame op bezoek bij het gelukkige koppel.

Wel gaaf Bonnie aan dat dit een eenmalige gebeurtenis zal worden. Ze heeft een mooie hotelkamer geboekt om haar man extra in het zonnetje te zetten. Het mooiste aan deze hele gebeurtenis? Bonnie zal de beelden delen op OnlyFans. Op dit platform is exclusieve content te vinden waar de rest van de wereld me kan genieten.

Bonnie heeft zelf hoge verwachtingen van de spetterende avond: “Ik geloof in monogamie, maar voor één knettergekke nacht vol fun moet dit kunnen. Ik zou Brad nooit bedriegen, maar deze fantasie is net zoveel voor hem als mij.” Wat een wereldvrouw. Hieronder een paar kiekjes van Bonnie om in de stemming te komen.