Style

11 trendy korte zomerkapsels voor een stijlvolle look

trendy-korte-kapsels

Elk jaar veranderen de trends en dat geldt ook voor korte mannen kapsels. Korte zomerkapsels zijn altijd in. We hebben de afgelopen jaren veel verschillende trends voorbij zien komen. Van man bun tot aan de Buzz Cut. De zomer zit er aan te komen, dus het is weer tijd voor een nieuwe look. Benieuwd wat de trends van dit jaar zijn? Dit zijn 11 korte zomer kapsels voor elke haarstijl!

1. Lang kapsel (met opgeschoren zijkanten)

Een kapsel die je vaak voorbij ziet komen is toch wel het lang kapsel met opgeschoren zijkanten. Het geeft een speelse maar toch edgy look. En is vooral lekker tijdens de zomer. Wil je het lekker simpel houden en niet te gek gaan? Ga dan voor dit kapsel.korte zomerkapsels lang opgeschoren zijkant

2. De Buzz Cut

Dit is een van de makkelijkste kapsels. Het enige wat je moet doen is het bijhouden van je Buzz Cut. Verder hoef je geen dure producten te kopen om er goed uit te zien. De Buzz Cut blijft trendy en is heerlijk tijdens warme zomerdagen. Wil je de Buzz Cut iets gezelliger maken? Kies dan voor een gekke haarkleur zoals groen of roze.

3. De Mullet

Wat voorheen een no-go was, is nu weer helemaal hip. De Mullet heeft een comeback gemaakt, boys. En wij zijn het er wel mee eens. De Mullet is edgy en niet voor iedereen, maar zeker leuk om een keertje te proberen. Je haar groeit immers toch terug!

4. Natural curls

Leg die stijltang maar weg. Je natuurlijk krullen behouden is hot. Weet je niet hoe je je krullen moet verzorgen? Probeer dan eens de curly girl methode. Deze haartechniek is speciaal gecreëerd voor de curly heads onder ons. Laat je niet afleiden door het woord ‘girl’, maar probeer de techniek uit. Geloof ons, je krullen gaan er ge-wel-dig uit zien.korte zomerkapsels natural curls

5. Halflang

Niks geks, gewoon lekker halflang. Je kan er waarschijnlijk net een man bun van maken. Verder is het een prima kapsel voor elke man. Dit kapsel is en blijft trendy!

6. Half geschoren

Aan de onderkant is het geschoren (soms nog met een leuk figuurtje), boven lekker (half)lang. Deze look is voor de boys die zin hebben in een uniek kapsel.

7. The slick Back

Klinkt wel slick he, dit kapsel? The Slick Back is vooral te zijn bij Hollywoodsterren uit de jaren twintig. Maar ook zaken mannen kiezen vaak voor The slick Back. Een nette, elegante look die elke outfit net iets sexier maakt.
korte zomerkapsels slick back

8. Man buns

Je haat ze of je vindt ze wel nice. Man buns zijn eigenlijk gewoon knotjes. Je kan voor de nonchalante man bun gaan of voor de strakke man bun. Dat mag je helemaal zelf weten. De man bun staat goed bij stijl haar, maar is ook écht heel nice als je krullen hebt.
korte zomerkapsels man bun

9. Fade haircut

Een goede fade zorgt er gelijk voor dat jij geen bad hair days meer hebt. Een goede fade laat je lekker bij de barber zetten. Nadeel: een fade haircut moet je om de twee weken bijhouden. Ben je momenteel een boy on a budget? Sla dit kapsel dan maar over.
korte zomerkapsels fade haircut

10. The side part

Aan de zijkant geschoren en je halflange haar naar een kant, dat is de side part. De side part staat vrijwel altijd goed. Al moeten we eerlijk toegeven dat de side part het beste tot z’n recht komt bij mannen met stijl haar.

11. The crop

Heb je helemaal geen zin in al dat gedoe? Je weet wel, je haar stijlen en föhnen. Dan is The crop je nieuwe go to. Een easy cut, waarbij je niet hoeft na te denken. Toch een bad hair day? Dan zet je toch een pet op. Niemand die het door heeft joh.korte zomerkapsels the crop