Media

Arie Boomsma breekt het internet met wonderbaarlijke training met een pan

trainen-met-arie-boomsma

Van bizarre ochtend- en avondroutines tot aan het dicht tapen van je mond voor het slapengaan – Arie Boomsma houdt er een eigenaardig leven op na.  Regelmatig deelt hij video’s over trainingen en routines. Dit keer heeft de ultieme goeddoener wederom de ogen op zich weten te krijgen met een video die hij plaatste op Instagram. 

Trainen met Arie Boomsma

Dit keer laat Arie in een van zijn video’s zien met welke alledaagse voorwerpen je gewoon aan je dagelijkse beweging kan komen: “Trainen kan echt overal en met van alles,” begint hij de video. Maar nu komt het: “Vandaag ga ik je laten zien hoe je kan trainen… Met een pan.”

Vervolgens laat hij al zijn honderdtachtigduizend volgers een aantal doodgewone fitness oefeningen zien, maar dan met een gietijzeren pan in zijn handen. We dachten dat zijn advies om je mond dicht te tapen als je naar bed gaat al vrij bijzonder was, maar deze video is de overtreffende trap.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram)

Bizarre routines Arie Boomsma

De sportschool eigenaar/ondernemer/presentator staat bekend om zijn nogal onorthodoxe fitness/levensroutines die hij erop nahoudt. Zo spreekt hij elke ochtend als hij wakker wordt zijn intenties uit voor de dag, waarna hij buiten ‘het daglicht enkele minuten op hem laat inwerken.’

Meer lezen over dit onderwerp? Dit zijn de bizarre ochtend- en avondroutines van Arie Boomsma. Wat we in ieder geval kunnen vaststellen is dat Arie zoveel mogelijk uit het leven probeert te halen, of dat nou het dicht tapen van je mond is, of op een ochtend in januari besluiten om in een slootje te gaan liggen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram)

Gezonde routines

Het feit dat Arie zijn volgers in beweging wil krijgen verdiend natuurlijk respect. Als je echter op zoek bent naar gezonde en haalbare gewoontes, ben je bij ons aan het goede adres. Lees daarom ook eens: