zac efron's gold
Film & Serie

Zac Efron’s nieuwste thriller ‘Gold’ is afgetrapt met eerste trailer

De trailer van Zac Efron’s nieuwe film Gold is uitgebracht, en het ziet er meer dan alleen ‘goed’ uit. Deze survival thriller gaat over twee mannen die een gigantische goudvondst doen terwijl ze midden in de woestijn zitten. Ze denken dat hun geluk niet op kan, maar niets blijkt minder waar.

Zac Efron’s Gold

Het verhaal neemt echt een duistere wending als één van de mannen, gespeeld door Anthony Hayes, weggaat om een graafmachine te vinden zodat ze het goud uit de grond kunnen halen. Zac Efron’s personage besluit achter te blijven om de buit te bewaken, waarna hij al snel de weg kwijtraakt door paranoia.

De officiële synopsis van de film luidt als volgt: “Als twee zwervers die door een verlaten woestenij reizen, de grootste goudklomp ooit tegenkomen, krijgt de droom van immense rijkdom en hebzucht de overhand. De ontdekking wordt al snel problematisch als ze zich realiseren dat een groot deel van de goudklomp ondergronds is begraven.

Ze bedenken een plan om het goud te beschermen en op te graven, waarbij één man vertrekt om de benodigde uitrusting veilig te stellen. De andere man blijft achter en moet de harde woestijnelementen doorstaan ​​terwijl hij vecht tegen het vermoeden dat hij aan zijn eigen lot is overgelaten.”

Releasedatum

De film, waarin co-schrijver Susie Porter een van de hoofdrollen speelt, wordt op 13 januari in Australië uitgebracht – tot nu toe is er geen releasedatum in Europa bekendgemaakt. Anthony Hayes heeft naast een rol in de film ook gewerkt als schrijver ervoor, en heeft gezegd dat het een ‘geschenk’ was om Efron in zijn film te laten verschijnen.

zac efron's gold

Hij zei hierover: “Om Zac Efron als mijn belangrijkste man in Gold te hebben, is een absoluut geschenk, en om te zien wat hij al creëert, is als niets wat we eerder van hem hebben gezien. Ik kan niet wachten om deze gedurfde, viscerale en filmische film aan het publiek over de hele wereld te laten zien.”

Op zoek naar nóg meer inspiratie op het gebied van Films & Series? Check dan ook onze andere artikelen: