trailer venom
Film & Serie

Trailer Venom: Let There Be Carnage onthuld door Sony

We hebben heel goed nieuws voor fans: de eerste trailer Venom: Let There Be Carnage is eindelijk onthuld door Sony. De nieuwe beelden tonen onder meer de superschurk Carnage (Cletus Kasady) in al zijn gruwelijkheid. Daarnaast is Tom Hardy natuurlijk terug als Eddie Brock, die samen is gegaan met een buitenaards organisme. Venom 2 is vanaf 24 september in de bioscoop te zien.

Trailer Venom: Let There Be Carnage

In de eerste trailer wordt het meteen duidelijk dat journalist Eddie Brock (Tom Hardy), die de symbioot Venom in zijn lichaam heeft, het opneemt tegen de sadistische seriemoordenaar Cletus Kasady (Woody Harrelson). Hem zagen we al even in de post-credits scène van de eerste film.

Verder kun je rekenen op de terugkeer van Michelle Williams (Anne Weying) als de ex van Brock en Reid Scott (Dr. Dan Lewis) als haar nieuwe vriend. Bovendien maakt actrice Naomie Harris (Moonlight) haar debuut in de filmreeks als Shriek (Francis Barriston), de partner van Carnage.

trailer venom

Vanaf september te zien

De vervolgfilm is geregisseerd door niemand minder dan Andy Serkis (Mowgli), beter bekend als Gollum uit The Lord of the Rings-trilogie. Ruben Fleischer (Zombieland) keert dus niet terug in de regiestoel. Hij heeft het namelijk te druk met de afronding van de gameverfilming Uncharted.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het tweede deel oktober vorig jaar zou uitkomen. Helaas gooide de coronapandemie roet in het eten. Daardoor werd de langverwachte film meermaals opgeschoven door Sony. Venom: Let There Be Carnage is vanaf 24 september in de bioscoop te zien.