Eerste beelden van She Hulk zijn er Check hier de eerste trailer
Film & Serie

Eerste beelden van She-Hulk zijn er: Check hier de trailer

Marvel Studios blijft maar bezig met het produceren van de vetste films en series. Na de veelbelovende trailer van de nieuwste Doctor Strange film is het nu de tijd aan het nieuwste lid van de Marvel familie: She-Hulk. Na het zien van de trailer kunnen wij niet wachten.

She-Hulk Attorney at Law

Marvel Cinematic Universe heeft de eerste trailer gedropt voor hun nieuwste serie: She-Hulk, die de volledige titel She-Hulk: Attorney at Law draagt. Ook hebben ze de releasedatum bekend gemaakt: 17 augustus. De eerste reacties op de beelden die zijn vrijgegeven waren positief.

In de trailer wordt er meteen een opvallend detail vrijgegeven over het personage die wordt gespeeld door Tatiana Maslany. Ze vertolkt de rol van Jennifer Walters, die na haar transformatie tot de She-Hulk permanent een groene kleur met zich meedraagt. Niet gek ook dat Marvel er een komedie-serie van heeft gemaakt.

Marvels nieuwste serie

Dat betekent natuurlijk niet dat we naast de grappen en grollen geen actie te zien krijgen. Want dat is er in overvloed. Ook zullen we in de serie weer kennis maken met de originele Hulk, gespeeld door acteur Mark Ruffalo. Ook zal de Abomination, gespeeld door Tim Roth, terugkeren naar je beeldscherm.

Als je, net als wij, fan bent van alles wat met Marvel te maken heeft, zal je ongetwijfeld net zoveel uitkijken naar She-Hulk als ons. Dat neemt niet weg dat we nog best lang moeten wachten totdat de serie uitkomt. Tot die tijd hebben we genoeg alternatieven op het gebied van films & series:

she hulk attorney at law